Zoeken

vrijdag 13 februari 2015

usfoodz



dit wil ik hebben.
heey jongens hebben jullie ooit al gehoord usfoodz.
ik dus wel, het is een webshop dat allemaal amerikaans snoep verkoopt en hier zou ik dus wel iets willen bestellen maar ik weet nog niet wat dus, help me even met kiezen a.u.b. want ik kom er echt niet uit.
ze hebben zoveel lekkere dingen, maar deze staan alvast op mijn lijstje . ik heb hier o.a.
  • coca cola vanilla
  • mtn dew
  • dr pepper
  • reese's mini peanut butter cups
  • een oh henry reep
  • cheetos chrunchy
allemaal jummie dingen.
ik zet hier even de link van hun website dan kan je daar even een kijkje nemen als jij daar ook iets wilt bestellen.
http://www.usfoodz.be/

the beauty bakery jewelry

 
   ik keek even op de website van " the beauty bakery " ( http://www.thebeautybakery.nl/ )
   en ik zag deze cute kettingkjes ;

mini review; coconut en banana

 


Coconut banana mask

Coconut banana mask

€ 5,90 = de prijs      
.
dit product zorgt ervoor dat je haar niet dof en droog is maar hij geeft je haar een extra glans.
hij is ook tegen haaruitval.  De voedende ingrediënten geven het haar een boost van een opknapbeurt . de formule helpt tegen gesplete haarpunten en probeert de structuur van je haar te versterken. . het geeft het haar kracht en volume zonder het te verzwaren met als resultaat zacht, soepel en beresterk haar.
 
 

serena verbon #3

ik zag deze hele leuke DIY bij beautylab ( http://www.beautylab.nl/)
dus deze week heb ik 2 artikels van andere bloggers.

DIY: Glow Jars

Aaaah, ik baal! Mijn shoplogfilmpje wilde gisteren niet uplaoden, toen had ik de kwaliteit iets verlaagd, en toen ging het wel. Ik wilde het filmpje net voor jullie online zetten, maar toen bleek het maar 1 minuut nogwat te duren in plaats van 13 minuten! Baal, baal, baal. Vandaag dus nog maar even een DIY die ik al in concept had gezet. Ik probeer het filmpje voor morgen online te krijgen en anders kan het misschien pas als ik in Nederland ben. Of een fotoshoplog, wat heeft jullie voorkeur? In elk geval: sorry.

Glow Jars zijn echt ZO ontzettend cool! Heel sfeervol en magisch als tuindecoratie, of gewoon leuk voor binnen. Glow Jars komen het beste tot hun recht in het pikkedonker. Ze doen me denken aan potten met vuurvliegjes. Het ziet er nostalgisch en tegelijkertijd sci-fi uit. Niet?
Wat heb je nodig?
- glazen potten
- handschoenen
- breekstaafjes/glow-in-the-dark sticks (€0,80 bij Action)
- schaar

Op de foto zien jullie een pot Glow-in-the-dark verf staan van de Hema, die ik uiteindelijk niet heb gebruikt. Deze verf is vrij dik en niet echt geschikt voor de Glow Jars. Het is wel echt cool, deze verf, dus die zal ik nog even bewaren voor eventueel een andere DIY :)
Bij de Action kocht ik Party Sticks voor slechts 80 cent! In principe heb je hier genoeg aan voor zo'n 8-10 potten. De rubberen handschoenen hadden we nog thuis (haren verven) en de glazen potten zijn gewoon jam- en groentepotten waarvan ik het etiket heb verwijderd die ik goed heb omgewassen.
Glow-in-the-dark sticks bevatten een inhoud die giftig is, het is dus erg belangrijk dat er handschoenen worden gedragen!  Draag eventueel ook een beschermende bril.
Pak de sticks in verschillende kleuren (althans, dat geeft het leukste effect vind ik) en breek ze op verschillende plaatsen. Je hoort het een beetje kraken en je ziet dat de lichtgevende vloeistof zich door de sticks verplaatst.

Wat je vervolgens doet moet je heel voorzichtig doen. Knip de stick aan één kant door. Pas op dat het afgeknipte stukje niet in je oog vliegt en dat de vloeistof er niet meteen uitlekt.
Houd het opengeknipte uiteinde in de glazen pot (of fles, in dit geval) en tik hem heen en weer tegen het glas aan. De inhoud spettert eruit. Beweeg de stick op en neer zodat de spetters zich gelijkmatig over de pot/fles verdelen.
Herhaal dit met alle kleuren in alle potten die je hebt.
In de stick zitten glazen staafjes (don't ask me why) die je voorzichtig moet verwijderen. Wat ik heb gedaan is de pot uittikken boven de vuilniszak en de staafjes die bleven plakken weggehaald met een satéprikker.
In het normale licht zien de Glow Jars er niet zo indrukwekkend uit…

…maar in het donker des te meer!
Glow Jars branden zo'n 1 – 2 uur, afhankelijk van de kwaliteit van je glow-in-the-dark-sticks. Later bedacht ik me dat je, als je dat hebt, ook gebruik kunt maken van glow-in-the-dark-nagellak. Dit blijft altijd 'glowen'!
Glow Jars zijn echt gaaf om te maken, maar wees alsjeblieft wel voorzichtig met het lichtgevende spul en de stukjes glas.
Until next time,
Serena Verbon

vakantie ? nu al ?

of het al vakantie is, daar ben ik nog niet zeker van maar ik wou in dit artikel tonen waar wij in de zomervakantie heen gaan.

we gaan een trekkingstocht maken , we gaan 3 landen bezoeken in 3 weken tijd.
we gaan naar :

  • Bulgarije






  • Roemenië
                                         

  •  Griekenland    
                                                       
ik ga daar zowiezo wel filmen , maar dan niet met mijn camera.
omdat we met de rugzak gaan .
maar we gaan dus een doorreis maken met het vliegtuig en de nachttrein.

social answer #2

social answer #2:

ik beantwoord vandaag de 2de vraag en die klinkt als volgt:
wat is jouw gsmachtergrond nu.
 
nou mijn achtergrond is een beetje geheim maar voorlopig staat er nu mijn CRUSH op .
en wie mijn crush nou is dat hou ik nog even geheim.
  • justin bieber
  • harry styles
  • pharrel Williams
dat blijft nog even mijn geheim !!
 



rituals yogi flow mousse gel

dit is een best wel bijzonder product, het is speciaal en apart.
het heeft een typische rituals geur : een beetje aziatisch. I LOVE IT;
hij heeft een best wel gekke substantie je moet er wel van houden uiteraard.

wat dus best wel creepy aan deze mouse is dat hij eerst een "gewone" showergel is als je hem opspuit en nadien veranderd hij in een mousse!
ik heb het hieronder in dit filmpje even iets duidelijker gemaakt

ik vind het een heel goed product de kwaliteit is echt perfect.

het zat in een van de welbekende reis setjes van rituals .
ik vind die reissetjes echt heel handig want ik neem ze dan ook altijd mee op reis.

( ik zette hiernaast ook even een bijpassend geurvaasje om het maar zo maar te noemen, maar je snapt waar ik naar toe wil ).

qua verpakking vindt ik hem ook heel cute. het doet me denken aan een deo
ik vindt de "yogi flow" er echt super stijlvol uitzien.




donderdag 12 februari 2015

besties foto's #6

heey mensen ik ben verslaafd aan dit spul ,
het is zo jummie.
ik heb het ondekt in de wasbar ( die is in antwerpen ).



wow!het is al meer dan duizend jaar geleden dat ik een besteis foto's
artikel heb gedaan.
ik probeerde echt al de hele week een nail art op
te nemen! but, FAIL!





de vriendjes op turne
red lips ; coco rouge gabrielle



teske de schepper #2


deze week is het aan teske voor haar artikel hier is de link voor haar blog : http://www.teskuh.nl/
Ik ben al enthousiast bezig met de verzorgingsproducten van Dr. Hauschka, maar het werd ook eens tijd dat ik de make-up ging proberen. Vandaag review ik vier kleuren van de Dr. Hauschka lipsticks.
Zoals ik al eerder vertelde ik Dr. Hauschka een merk dat volledig natuurlijke producten maakt. Dat betekent dus dat ze vrij zijn van synthetische geur en conserveringsmiddelen, dat er geen minerale oliën, parabenen en siliconen in zitten en dat veel van de ingrediënten biologisch en fairtrade zijn. Beter kan je het bijna niet krijgen. Vroeger was ik altijd een beetje sceptisch over dit soort merken, want op de een of andere manier had ik het idee dat hun make-up nooit goed kon werken (geen idee waarom, want ik had er 0,0 ervaring mee). Nu weet ik wel beter.
Een aantal van de ingrediënten van de Dr. Hauschka lipsticks zijn rozenbloesems, wondklaver, rozenbottel, amandelolie, abrikozenpitolie, jojoba, rozenwas, bijenwas, candelillawas en carnaubawas. Dat zijn aardig wat verzorgende ingrediënten op een rij. Je bent dus verzekerd van gehydrateerde, zachte lippen wanneer je deze lipsticks draagt. Ik vind het helemaal mooi.
De kleuren die ik heb mogen ontvangen zitten allemaal in de rode/roze kleurzone. Ik was blij toen ik zag dat er ook wat donkerdere tinten bij zaten, want daar ben ik natuurlijk groot fan van. De lijn bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren, dus er zit sowieso iets voor je tussen. Een leuk feitje waar ik achterkwam: mijn tante gebruikt deze lipsticks ook! Ze zijn dus sowieso voor elke leeftijdscategorie geschikt.
15 Violet Marble – 16 Pink Topaz – 13 Red Quartz – 04 Warm Red
Zoals je ziet is het met het pigment helemaal in orde bij deze lipsticks. Alleen de lichtroze variant lijkt wat minder goed te presteren. Grappig, want het effect vind ik uiteindelijk best mooi. Het is wat subtieler dan de kleur die je in de huls zelf ziet. De lipsticks zien er hier heel glanzend uit, maar op je lippen valt dat reuze mee.
Violet Marble
Deze eerste tint is donkerroze en hoewel ik er even aan moest wennen, vind ik het uiteindelijk erg mooi. Het is een kleur die je ietsje ouder laat lijken (omdat hij ietwat bruinig is), dus daar moet je van houden. Een volwassen kleur, die bij mij prima werkt voor elke dag.
Pink Topaz
Deze zal vrijwel iedereen mooi staan. Een lieflijk, roze kleur die vrij onopvallend is en dus bij erg veel looks past. Deze is het meest gangbaar als je net begint met lipstick dragen! Je kan hem ook makkelijk opbouwen, met slechts een laagje zal hij nog wat minder opvallend zijn.
Red Quartz
Dit is een aparte kleur! Het is rood, maar niet felrood. Hij heeft iets weg van oranje, maar is niet écht oranje. Ook zit er iets bruins in. Het is een mengelmoesje! Ik denk dat deze enorm mooi staat bij rossige dames en ook bij vrouwen met een getinte huid. Een perfecte lipstick voor vurige types.
Warm Red
En dan tot slot, de klassieke rode kleur die in de stash van iedereen zou moeten zitten. Dit is een hele mooie, warme, rode tint die ik gelijk de rest van de dag heb gedragen. Ik ben er dol op!
Nog even een extra foto van deze laatste tint: kijk hoe mooi! 
1
Mijn schoonmaakdoekje na alle swatches
Ik was positief verrast door de Dr. Hauschka lipsticks. Ik wist al wel dat mijn vooroordeel van vroeger onjuist was, maar toch was ik benieuwd of ze me net zo blij konden maken als een lippenstift van Kiko. Dat deden ze! Ik vind het hele mooie tinten, met de lichtroze als mijn favoriet. De lipsticks glijden gemakkelijk over je lippen, houden ze inderdaad zacht en gehydrateerd en blijven een uur of 3 mooi op hun plek zitten. Een maaltijd overleven ze niet, dan moet je ze even bijwerken.
De Dr. Hauschka lipsticks zijn voor €16,95 per stuk te koop bij winkels als Ekoplaza, Vitamin Store en andere winkels die natuurlijke cosmetica verkopen.

Translate