Zoeken

zaterdag 14 maart 2015

Vrijdag de 13de ⛔


   f*ck het is vrijdag de 13de , shit 
    wat moet ik nu

(allesinds niet vloeken lisa). vrijdag de dertiende:
of ik er in geloof ; mehhh!
moet ik eerlijk zeggen maar opzich ik denk gewoon dat je dag er raar uit zal zien omdat je denkt dat er iets zal gebeuren 

(een soort van faalangst).
ik toon jullie vandaag verschillende voorbeelden van dingen die er zowat mislopen + mijn mening .
deels videos maar ook gewoon foto's
klik even op de link en dan kom je automatisch bij de video.


opzich ik weet niet of dit "the truht is" maar het wel een beetje geloofwaardig.
dus misschien is het wel mwaar; maar dit is duidelijk de christelijke mening.
nou, of ik vandaag een ongeluk zal hebben dat weet ik niet hoor.
maar bij sommige gedachten of thelepathie is het wel creepy!
dat weet ik zelf niet dus hiervoor zul je even het filmpje moeten bekijken.


maandag 9 maart 2015

filmpjes tijd!

Essence coverstick

Looksbysharon #7

foto2
Als je mij al langer volgt weet je het natuurlijk al, ik ben echt gek de bohemian look. Boho, Gypsy, whatever you wanna call it, ik kan er niet genoeg van in huis hebben. Toen ik de nieuwe collectie van House of Lou zag die tot mijn grote verrassing volstond met verschillende gypsy items kon ik mijn geluk niet op. Die moest ik hebben. Vandaag laat ik mijn nieuwste favorietjes aan jullie zien!
foto1
Alleen maar liefde zat er in het pakketje dat vanochtend op de mat viel. House of Lou heeft sowieso altijd hele toffe (en betaalbare!!) items maar de eigenaresse sloeg met deze collectie echt de spijker op z’n kop. Heerlijke boho sieraden die mijn minimalistische kledingstijl een flinke boost geven. Een oversized zwarte trui, nonchalante lange zilveren ketting en mijn handen vol met zilveren ringen is toch wel mijn go-to look van de laatste tijd en deze collectie sluit daar echt perfect op aan.
foto5
Laat ik beginnen met de Lala necklace. Ik vind dit soort combinatie kettingen altijd erg fijn (er is maar een slotje voor de hele combi) omdat ik mijn kettingen overal en nergens bewaar en dus nooit een toffe combinatie kan maken haha! Deze ketting bestaat dan wel uit drie mooie onderdelen maar je maakt ‘m dus vast met maar een slotje. Handig! Ik vind deze ketting zo ongelofelijk mooi. Echt heel, heel, heel erg mooi. En dat voor maar €5,95.
foto4
Nog zo’n topper, de Aishe Necklace. Deze bestaat weer uit drie onderdelen en bevat ook maar een sluiting. Lekker makkelijk dus weer! Ook fijn aan zo’n gezamelijk slotje is dat de kettingen tussendoor amper verschuiven. Wanneer ik zelf combinaties maak met kettingen heb ik na een halfuur al minstens drie slotjes op mijn borst hangen haha! Hoewel ik gek ben op zilver vind ik bij deze ketting het turquoise steentje een heel mooi effect geven. Deze ketting is ook weer lekker betaalbaar, voor maar €5,95 issie van jou.
foto3
De derde ketting is echt een stuk langer dan de rest en dat vind ik persoonlijk helemaal fantastisch. Super tof bij een lang vest, maakt het geheel lekker nonchalant maar toch put-together. De ‘oh deer’ ketting staat nog niet online in de webshop maar zal vandaag in de shop verschijnen voor €5,95.
Ook de super toffe oorbellen die je bovenaan deze blogpost zag zullen vandaag online komen voor maar €3,95! Het ‘bad to the bone’ armbandje staat gelukkig al wel online, die kost ook maar €3,95. Neem dus zeker even een kijkje op de webshop van House of Lou!

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden? En wat is jouw favoriete stijl in sieraden?

zondag 8 maart 2015

social answer #3

met wie winkel jij het liefst?

Afbeeldingsresultaat voor mama
sorry ! dad
de vraag van vandaag is met wie ik het liefste winkel;
wel dat vindt ik persoonlijk erg simpel want ik ga meestal shopppen met mijn mama.
Maar soms op de Meir met m'n pap
Ik heb niet echt een favoriet omdat ik het gewend ben om met mijn mama te doen.
Als ik dan echt zou moeten kiezen
dan kies ik toch voor...                                                                 

Translate