Zoeken

vrijdag 5 december 2014

MAC Viva Glam Rihanna


           

Ieder jaar komt MAC met een Viva Glam lipstick en lipgloss uit, waarvan de opbrengst naar het MAC AIDS Fund gaat. Een extreem goede zaak want de lipstick is altijd erg gewild en hierdoor heeft MAC al miljoenen binnen gehaald voor de strijd tegen AIDS/HIV. Ieder jaar wordt er ook een celeb gekoppeld aan de lipstick. Eerder hadden we de Viva Glam Gaga en vorig jaar was het Nicki Minaj. Dit jaar is het niemand minder dan de nummer één popster van dit moment: Rihanna! Haar Viva Glam is glitterig rood en erg uniek. MAC heeft al eerder met Rihanna gewerkt (denk aan Riri Woo – dé it-kleur van het afgelopen jaar) en doet dit nu weer

Negen celeb lookalike lipkleuren

           
Ah, foto’s van celebs kijken. Heerlijk! Zij blijven toch de trendsetters op het gebied van beauty. Draagt iedere celeb een mat rode lipstick, dan zie je dat al snel terug bij ‘ons, het gewone volk’. Als een celeb een bepaalde lipkleur draagt (denk MAC Riri Woo) dan is die kleur ineens spontaan overal uitverkocht. Tegenwoordig kun je celebs natuurlijk super makkelijk volgen op instagram waar ze regelmatig persoonlijke kiekjes uploaden. Hier zie je vaak ook goed welke make-up ze gebruiken. Hoe leuk is het om te zien welke lipstick Hilary Duff in haar vrije tijd draagt?

Winter inspiratie / We Heart It

Winter inspiratie / We Heart It   


Ugh, het is alweer zo koud buiten! Ik haat de kou, maar ik hou wel van de herfst en winter, haha. De feestdagen, warme chocomelk, films kijken, ik hou ervan. Voor vandaag heb ik wat leuke herfst / winter inspiratie bij elkaar gezet van We Heart It. We Heart It is een super leuke site en app waar allemaal foto’s opstaan. Het is te vergelijken met Tumblr en Pinterest, maar dan toch weer anders. Ik heb veel inspiratie van de foto’s opgedaan, hopelijk jullie ook :).
  PicMonkey Collagefd!

Kiehl’s Craig & Karl

kiehls_craig_karl01
Huidverzorgingsmerk Kiehl’s bestaat al jaren en heeft ongelooflijk veel fans. Toch heb ik nog niet eerder geschreven over producten van het merk, opgericht door een apotheker. Voor de kerstdagen heeft Kiehl’s een samenwerking met ontwerpersduo Craig & Karl die de Soy Milk & Honey producten in een feestelijk jasje staken.

donderdag 4 december 2014

The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze

P1390658 595x324 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
Bij The Body Shop Shimmer Cubes krijg ik altijd nostalgische gevoelens: een van mijn eerste ‘dure’ oogschaduwpaletjes was toen ik jong was een Shimmer Cubes doosje. Ik heb hem nog steeds en heb hem heel erg veel gebruikt. Een nieuwe kleurencombinatie die nu uit is heet 30 Spring Bronze en hij is zo mooi!
P1390650 595x388 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
The Body Shop Shimmer Cubes zijn doosjes met daarin vier ‘blokjes’ oogschaduw. Deze zitten weer in hun eigen plastic doosjes met dekseltjes. Zo kan je – als je meerdere Shimmer Cubes hebt – ze onderling combineren en zo je favoriete combinatie maken. Maar je kan ook een blokje los in je toilettas doen. P1390652 595x341 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
Shimmer Cubes kosten €22 voor 14 gram. 
P1390651 595x373 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
 De kleuren heten Rich Espresso, Burnished Gold, Dusty Fawn en Warm Copper.
P1390653 595x290 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
Kijk! Zo zien de kleine plastic doosjes er uit. En je kan goed zien dat ze compleet gevuld zijn met de oogschaduw. Normaal is een oogschaduw echt maar een vierde hiervan.
P1390654 595x340 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
Je kan er mee spelen!
P1390656 595x585 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
Ziet er lekker uit!
P1390658 595x324 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze
P1390659 595x323 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring BronzeP1390660 595x380 The Body Shop Shimmer Cubes Palette 30 Spring Bronze

Clinique The Nutcracker Act 1

Clinique The Nutcracker Act 1
Clinique heeft zich voor hun feestdagencollectie van dit jaar laten inspireren door de bekende balletvoorstelling ‘de Notenkraker’. Het is inmiddels uitgegroeid tot een wereldberoemd stuk en hoewel ik het nog nooit heb gezien, krijg ik wel al hele feestelijke en winterse gevoelens bij ballet op zich. Het heeft toch iets bijzonders, iets sierlijks. Vandaag review ik een palette uit de collectie, The Nutcracker Act 1.
Dit palette is gebaseerd op ‘de Sneeuwvlokkenwals’, een van de muziekstukken uit de Notenkraker. Het is een ultiem winters paradijs, met zachte, vrouwelijke kleuren.  Het palette bevat vier oogschaduwkleuren en een blush. Daarbij zitten er ook twee kwastjes bij. 
Het palette is wel echt overduidelijk op koele types gericht. Dat is trouwens ook zo met het andere palette uit de collectie. Hij sluit iets meer aan bij wintertypes. 
De kwaliteit van de poeders is prima! 

Sleek

Drie crème highlighters en een glanzende poeder, voor glans op je hele gezicht.

. Ook sluit het palette magnetisch. Wauw, wat chique! De prijs is daarmee ook iets hoger dan je misschien van Sleek verwacht, maar onthoud wel dat je voor een bedrag vier producten krijgt.

Sleek Highlighting Palette Precious Metals € 11,99

De eerste drie highlighters uit het palette hebben een creme substantie, de laatste highlighter is een ‘gewone’ poeder. Eigenlijk is crème ook niet de juiste benoeming, voor de drie kleuren in het palette. Ze zijn zo vettig dat ik het eerder olie in een vaste vorm vind.

1 Platinum – 2 Royal Gold
3 Renaissance Gold – 4 Antique Bronze

Mac prabal gurung

Vlak voor de feestdagen gooit MAC er nog even een nieuwe collectie uit. Het chique Prabal Gurung in samenwerking met de gelijknamige Nepalese modeontwerper.


Het doosje is erg zwaar en voelt daardoor kwalitatief goed aan. Ook sluit hij magnetisch. Erg mooi.

MAC Prabal Gurung Bronzing Powder € 67,50

De bronzer is mat, waardoor ik er heel nieuwsgierig naar was. Glanzende bronzers zijn er volop, maar een goede matte bronzer vinden is een aardige klus. Ze zijn al gauw te donker, te oranje of te flets.


Het zie je dat hij mat is en niet te oranje

Yves rocher

Met de feestdagen in het vooruitzicht heb ik vandaag  oogschaduwpalette van Yves rocher.Zijn het de koele winterkleuren, of toch de mooie roségouden verpakking?

Het roségoud op de deksel van het palette vind ik er heel mooi uitzien. Leuk dat Yves Rocher dit zo doet bij alle oogschaduwpaletten. Dat geeft toch net een wat chiquer en specialer gevoel. Alsof elke dag een feestdag is ;).

Yves Rocher Sumptuous Color Blue Eclatant € 19,95

1 – 2
3 – 4

De eerste oogschaduw valt behoorlijk weg, maar de andere drie oogschaduws hebben prima pigment. De tweede en derde kleur hebben een prachtige "feest" glans en de laatste, diepe donkerblauwe oogschaduw is intens en prachtig mat. Wel is de textuur wat stroef en korrelig

Opi fifty shades of grey


de zes tinten uit de gloednieuwe Fifty Shades Of Grey collectie die er wel in zitten, wilde ik je heel graag laten zien. Met de film die rond Valentijnsdag uitkomt, hebben OPI en Christian Grey de handen in één geslagen voor een collectie die niet geschikt is voor grijze muisjes.

De Fifty Shades Of Grey boekenreeks heeft de kleur grijs voorgoed veranderd. OPI weet elk jaar weer fantastische samenwerkingen te doen .

OPI Fifty Shades Of Grey per flesje € 14,25

Cement The Deal – My Silk Tie – Dark Side Of The Mood
Romantically Involved – Embrace The Grey – Shine For Me

CEMENT THE DEAL

We beginnen met een basic, creamy grijs. Een goede winterse kleur.

MY SILK TIE

Deze glanzende grijstint is perfecte kleur voor in de winter als je het mij vraagt

DARK SIDE OF THE MOOD

Voor de donkere dagen en een slecht humeur, of gewoon omdat donkergrijs ook heel mooi kan zijn.

ROMANTICALLY INVOLVED

Een rode nagellak in deze grijze collectie, die past bij de romantiek uit het boek.

EMBRACE THE GREY

Nog een mooie, basic grijs.

SHINE FOR ME

Vuurwerk, dat is er met mr. Grey ook geheid. Het is een feestje op je nagels met deze gave metallic liquid

Ik vind de collectie veelzijdig en van goede kwaliteit. De namen passen er perfect bij en passen ook nog eens bij de  gebeurtenissen uit het boek en de film. Ik vind het heel knap gecombineerd!

Translate