Zoeken

zaterdag 4 april 2015

ikea catalogus

inspiratie artikel uit de ikea catalogus
vandaag een beetje inspiratie voor in je kamer of huis.
want daar ben ik echt een junkie in.
DIY PILLOW COVER 
zo cute echt waar.Deverticaliteitinderuimtewordtoptimaalbenutdoor...
De verticaliteit in de ruimte wordt optimaal benut door middel van legplanken: links heb je de muziekhoek, terwijl zich rechts van de schoorsteenmantel de bibliotheek met hangplanten bevindt. 
Kledinghangers hoeven zich niet enkel te verschuilen in je kast. Met een beetje creativiteit kan je je kledinghanger ook gebruiken als hip interieuraccessoire. Bevestig enkele BLECKA haken aan de muur in een mooi patroon en hang er ijzeren kledinghangers aan. Zo kan je je favoriete magazines gemakkelijk bewaren en worden ze bovendien een blikvanger in de kamer.het is zo'n simpel idee!

dit is misschien een beetje onmogelijk maar wel nog heel leuk.
vraag misschien of je de zolder,kelder of speelkamer even mag onderdompelen in een super de duper kledingkamer, en zo heb je ook weer veel meer plaats in je andere kamer!
als je je kamerm oet delen met een broer of zus wilt dat dan nog niet zeggen dat je je eigen bedje
niet leuk kan maken.
bv ; met lampionnetjes of een slinger
Als je klein woont is slim en efficiënt opbergen het devies. Met hetHELMER ladeblok op wieltjes krijgt alles zijn eigen plek.

nou als jen nog wat organisatie inspiratie nodig hebt dan is kurk een leuk ideetje. neem wat oude kurk onderlegers uit de keuken en hang ze op.
Simpelehaakjeszijnperfectvoorhetbijhoudenvankle...
Simpele haakjes zijn perfect voor het bijhouden van kleine spullen zoals tape en scharen
Xoxo lisa.

vrijdag 3 april 2015

social answer #4

Ik beantwoord vandaag weer een twitter vraag:een social answer.
de vraag vandaag is
Wat is jou Achtergrond op je telefoon? 
ik hou wel van niet te drukke achtergronden.
persoonlijk vind ik een sfeerfoto heel leuk maar om mijn gsm te unlocken gebruik ik wel een foto.
ik heb bijvoorbeeld al deze gebruikt:
hier een foto op de muziekschool met de friends en selfiestick

dit is een foto van op de loopwedstrijdt

en hier sta ik in het mas


en dan laat ik jullie nu de sfeerfoto's zien
hier mijn mislukte nagellak

hier ook een kleutertje uit de nabewaking van op school! amy

dit is dan eigenlijk toch wel mijn favoriet dit is in onze living

hier gebruikte ik voor het eerst mijn selfiestick

hier sta ik op het feestje van een vriendin van mij ,selfietime!

en dan tot slot een foto wanneer
iedereen nog wakker was,haha fun!

zo dit was het artikeltje met de vraag!

woensdag 1 april 2015

ikea gaasbord diy

Metahrefhttpwwwikeacombenlcatalogproducts800726...
Met IKEA Bygel S-haakjes kan je nu allerlei dingen bevestigen aan het raster.
Zoalsdezeleukeahrefhttpwwwikeacombenlcatalogpro...
Zoals deze leuke BYGEL draadmandjes! Ze zijn bedoeld om aan een stang (in de keuken bijvoorbeeld, voor kruiden!) te hangen, maar hier gaat dit uiteraard ook perfect bij. Wij kozen ervoor 3 mandjes boven elkaar te bevestigen om allerlei knutselspullen in te doen, zoals washi-tape of touw.
Deahrefhttpwwwikeacombenlcatalogproducts5022148...
De FINTORP afdruipbakjes zijn bedoeld om op te hangen en de S-haken passen er dus perfect in. Hierin kan je balpennen, stiften etc. doen of je kan ze gebruiken als bloempotjes. Dat laatste deden wij – te schattig!
Wegingenvoor2ahrefhttpwwwikeacombenlcatalogprod...
We gingen voor 2 IKEA FEJKA kunstplanten die de potjes instant opfleuren. Voordeel: je hoeft ze nooit water te geven, ze blijven altijd even mooi groen ;)! De pot van de plantjes heeft een diameter van 10cm en het bloempotje 13cm dus dat past i-de-aal!
Wijzijnookverzotopdeprachtigematwitteahrefhttpw...
Wij zijn ook verzot op de prachtige matwitte ASKER bakjes. Die staan prachtig in de keuken aan een stang (met verse kruiden erin!) maar kan je ook prima aan de muur bevestigen of aan een raster natuurlijk! Dit zijn de kleinste bakjes, met een diameter van 12cm. We hebben ze een beetje nonchalant op een verschillende hoogte gehangen.
Ookwildenweonssupplieswandrekevenopfleurenmetee...
Ook wilden we ons supplies wandrek even opfleuren met een leuke poster. IKEA heeft heel veel toffe posters, dit is er één uit een set van drie met de naam TRILLING. Je kan ze bevestigen met de ENUDDEN haken met klemmen, die per twee worden verkocht. Ziet er lekker industrieel uit, love it.
Ookwerdenweverliefdopeensetahrefhttpwwwikeacomb...
Ook werden we verliefd op een set KORT kunstkaarten. Deze komen per 5 en passen superleuk bij elkaar (en bij ons wandrek!). We bevestigden ze met simpele klemmetjes.
Deoverigekaartenstaldenweuitindeleukedraadmandj...
De overige kaarten stalden we uit in de leuke draadmandjes. Daarnaast vulden we ze op met deze schattige set van IKEA FRAMSTÄLLA tapejes met 4 verschillende patronen.
Ookkondenwenietweerstaanaanditahrefhttpwwwikeac...
Ook konden we niet weerstaan aan dit FULLFÖLJA notitieboekje. Het staat bomvol lichtgrijze stipjes en is te schattig voor woorden!
Hetresultaatisditonwijshandigenprachtigewandrek...
Het resultaat is dit onwijs handige én prachtige wandrek voor knutselsupplies! De verschillende opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat onze collectie knutselbenodigdheden perfect kunnen worden gesorteerd en georganiseerd. De kaarten, poster en plantjes geven dan weer een vrolijke en schattige touch aan het geheel en zorgen voor een instant vrolijke mood als je naar de muur kijkt ;)!
Uiteraardhebbenwehetwandrekookopgevuldmetallerl...
Uiteraard hebben we het wandrek ook opgevuld met allerlei supplies. In het bovenste draadmandje deden we onze zelfgevouwde papieren doosjes die we opvulden met leuke vilten stickers, mooie houten kralen en fancy potjes glitters (!).
Mandjenummer2vuldenwemetjutetouwhetnotitieboekj...
Mandje nummer 2 vulden we met jute touw, het notitieboekje, paperclips en geweldige letterstempels.
InhetonderstemandjededenwealonzewashitapeZOGEZE...
In het onderste mandje deden we al onze washi tape. ZO GEZELLIG! Wij zijn dol op washi tape en kunnen er dan ook niet genoeg hebben (vooral roze, zo te zien haha!).
Deahrefhttpwwwikeacombenlcatalogproducts7010565...
De ASKER bakjes zijn ideaal om stiften, balpennen etc. in te sorteren. Bakje nummer één vulden we met deze kleurrijke textielstiften en het andere met mooie linten.
Voor deze DIY heb je eerst en vooral een raster nodig om aan je wand te hangen. Hiervoor kan je even naar de doe-het-zelf gaan en vragen naar een ijzeren raster, een gaas bord of een staalmat. Je kan dit bijsnijden met een ijzertang tot de maat perfect is voor jouw muur. Zo’n raster is gemaakt van vrij dunne ijzeren ‘draden’ en bijgevolg nogal flexibel. Hier is ophangen dus een must. Dit kan je zoals ons simpelweg doen met van die plastic klemmetjes om kabels aan de muur te bevestigen, die timmer je er heel gemakkelijk in en ze bestaan in vele kleuren dus het kan erg subtiel. Een andere mogelijkheid is om een stevig, geplastificeerd gaasbord te kopen. Een gaasbord is een stuk steviger dan een raster zoals wij hebben gebruikt, waardoor je het niet per se moet ophangen maar je het ook rechtop kan zetten tegen de muur. Dit kan ook niet roesten, omdat het bijvoorbeeld overtrokken is met witte plastic.

Helemaal opgevuld en aangekleed geeft dat dit gewéldige resultaat! Oh, we worden instant vrolijk als we ernaar kijken. Zo schattig, handig, georganiseerd en toch ook stijlvol en industrieel. De muur op mijn kamer is nu echt de mooiste, fleurigste en handigste muur in ons huis geworden en de lades van mijn kast zijn een stuk minder rommelig omdat alles in het wandrek is georganiseerd. Ideaal voor wie houdt van knutselen! Maar je kan het wandrek ook prima aankleden met andere spullen. Wat dacht je van accessoires (ringen, armbanden, kettingen etc.), of make-up? Ook keukenspullen (inclusief kruiden) zouden er perfect bij passen. Dit wandrek is echt multifunctioneel!

Translate