Zoeken

zaterdag 17 januari 2015

Hallo Parijs

Hallo Parijs,
Of beter gezegd : bonjour paris
Ik ben nu onderweg naar Parijs.
En wat had je gedacht, geen file ja dat ik dus mooi niet waar.
File in Lille. 🚐🚐🚐🚐🚐🚗🚐🚐🚐🚐
Echt niet pretty, maar wat er wel leuk aan is dat ik ondertussen dit artikel kan schrijven.
En dit zal online komen in Parijs.
Ik lig hier met veel rotzooi op de achterbank.  Cozy 😀😀😀
Maar ik amuseer me wel met dit artikel te schrijven 📝
Maar oke even voor de duidelijkheid
We gaan naar een huisje in de rue gay lussen nummer 51.
Dus kaartjes welkom!
Grapje
Het huis in in het midden van Parijs
Dus we zitten heel dicht bij de winkels.
Dus er komt zeker nog een shoplog aan.
Jippie🎆🎆🎆🎉
🏡🏡🏡🏡 tot aan het huis
Xoxo lisa

maandag 12 januari 2015

lush heart throb bubbleroon

 photo lushheart2_zpscb834a1a.png
Hoi!  Een bubbleroon? Een bad product geïnspireerd op de macaron. Hoe leuk is dat! Kijk snel verder voor mijn volledige review van dit product.
 photo lushheart1_zps719aa41a.png
In een valentijnscollectie kan een mooi hart natuurlijk niet ontbreken, zo introduceerde Lush de Heart Throb Bubbleroon, een romantisch bad product wat geïnspireerd is door het Franse gebakje, oftewel de macaron! Het hart is natuurlijk helderrood, de kleur van passie en hartstocht!
 photo lushheart4_zps9a1adc94.pngZoals je kunt zien zijn het twee harten die op elkaar geplakt zijn, en tussenin zijn wat gouden glitters toegevoegd voor wat extra detail. 
 photo lushheart5_zps20ae3fe4.pngDe bubbleroon bevat etherische oliën en zachte biologische sheaboter. Hij ruikt een beetje zoet, vol, warm, en toch ook weer wat sterker dan de andere producten uit de valentijnscollectie.  Je kunt het product natuurlijk altijd even in één van de Lush filialen besnuffelen!
 photo lushheart6_zpsed00ee6f.pngIk krijg gelijk al zin in valentijnsdag. De romantiek en de gezelligheid! De Lush Heart Throb Bubbleroon is vanaf 9 januari verkrijgbaar in alle Lush filialen en ook online. Het product zal verkrijgbaar zijn voor € 5,95 per stuk. 

love the trend | turtle necks

 photo turtlenecks_zps8fca4c9f.png
Hi loves! Vandaag heb ik weer eens een fashion artikel voor jullien,over de turtle necks (coltruien.). De turtle neck trend is al een tijdje gaande, en ik ben er helemaal weg van! Naast het feit dat de turtle necks de hals goed warm houden, ziet het er ook nog eens heel erg fashionable uit. De winkels liggen er tegenwoordig vol mee, van oversized turtle neck sweaters tot strakke crop tops die de nek op een elegante manier bedekken.

Translate