Zoeken

woensdag 18 maart 2015

lotte lovesbeauty #10

Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette & Chubby Stick Sculpting Countour

{ 13 maart }

Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette
It’s all about the cheekbones! Clinique heeft een aantal nieuwe producten uitgebracht, onder de naam Hello Cheekbones, om de jukbeenderen in het zonnetje te zetten. De Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette zorgt voor een kleurtje en een glansje, terwijl de Chubby Stick Sculpting Contour schaduw creëert en je jukbeenderen naar voren duwt. Twee interessante producten, die ik maar al te graag wilde uitproberen!
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 1
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 2
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 3

Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette

Voor een extra elegante accentuering van gelaatstrekken is de nieuwe Sculptionary Cheek Contouring Palettes onze favoriet. De volle, langhoudende en mengbare kleuren van deze kleurvaste blushpoeders kunnen in laagjes worden opgebouwd en zorgen voor een natuurlijk frisse blos en een prachtige accentuering van de gezichtsstructuur.
Deze blush en highlighter in één kun je gebruiken om een kleur aan het gezicht toe te voegen en tegelijkertijd te voorzien van wat glans. De glittertjes in het product laten de jukbeenderen letterlijk stralen, waardoor deze optisch worden gelift en meer naar voren zullen komen. Er zijn in totaal zes varianten verkrijgbaar, waarvan ik de kleur Defining Pinks heb ontvangen. Wat ziet dit trio er geweldig mooi uit! De blush is goed gepigmenteerd; vooral de donkere roze tint geeft veel kleur af.
De drie kleurtjes gaan van wit tot roze en bevatten zowel witte als gouden glitters. Het product is behoorlijk poederig, de glittertjes vliegen in de rondte tijdens het aanbrengen. De glitters zijn klein, maar toch redelijk opvallend. Zeker doordat er zovéél glitters in de blush zitten, wat maar net je ding moet zijn.
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 4
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 5
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 6

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour

Als het erom gaat foutloos een gladde, dauwige laag aan te brengen, zijn de nieuwe Chubby Stick Sculpting Contour en de nieuwe Chubby Stick Sculpting Highlight het wat ons betreft helemaal. Met deze stiften voor het accentueren van je jukbeenderen en het aanbrengen van modelleertinten bereik je in slechts een paar simpele bewegingen een resultaat waar visagisten trots op zouden zijn. De kleuren kunnen met de warmte van je vingertoppen worden gemengd en worden zo één met je huid, wat een natuurlijke “gemodelleerde look” oplevert.
Er zijn dus twee Chubby Sticks in de Hello Cheekbones lijn: eentje om te highlighten en één om schaduw aan te brengen. Die laatste heb ik; je kunt dit product ook wel een creamy bronzer noemen. De Chubby Stick in de kleur Curvy Contour heeft een romige, bruine tint, die je kunt gebruiken om schaduwen onder de jukbeenderen te creëren. Door de inkeep tussen de jukbeenderen en de kaaklijn donkerder te maken, komen je jukbeenderen meer tot leven en zullen deze prominenter aanwezig zijn.
Je kunt de stick gebruiken door strepen of stippen te zetten, op de plekken waar je schaduw aan wilt brengen. Dit vervaag je vervolgens met de vingertoppen of een kwast. Je kunt de stick omhoog krijgen, door aan het zilveren gedeelte van de achterkant van de stick te draaien. Het product is ontzettend gepigmenteerd, je hebt er steeds maar een heel klein beetje van nodig. De bruine kleur is vrij warm, maar gelukkig ver van oranje. Voor mij is het precies de juiste kleur, deze bruintint sluit mooi aan bij de warme/gele ondertoon in mijn huid.
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 7
Links draag ik alleen foundation en poeder, in het midden draag ik de Chubby Stick Sculpting Contour (langs de haarlijn, onder de jukbeenderen, op de kaaklijn en langs de neusbrug) en rechts heb ik de Sculptionary Cheek Contouring Palette op mijn wangen aangebracht.
De bronzer in stickvorm doet zijn werk goed en zorgt inderdaad voor een mooie schaduw. Het product werkt als volgt: je zet wat strepen op je gezicht en vervaagt deze door er in rondjes overheen te wrijven met je vingers of een kwast. Wel moet je even de tijd nemen, om het creamy product goed uit te werken en egaal te krijgen. De Chubby Stick kan anders vlekkerig worden, dus het is niet een product dat je ‘even snel’ kunt aanbrengen. Maar eenmaal goed geblend, geeft het een prachtig, natuurlijk resultaat!
De Sculptionary Cheek Contouring Palette, in de kleur Defining Pinks, geeft het gezicht een onschuldige, lieve uitstraling. De roze tint zorgt voor kleur en de witte tint en de glitters in het product accentueren de jukbeenderen en laten deze duidelijk naar voren komen. Tik de blush goed af voor het aanbrengen, om rondvliegende glitters te voorkomen.
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 8

Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 9
Het resultaat: een gezicht waarin schaduwen mooi zichtbaar zijn, waardoor de hoogste punten geaccentueerd worden. Je kunt het zo heftig of subtiel maken als je zelf wilt, door wat meer of minder van de producten aan te brengen. Ik gebruik de bruine Chubby Stick overigens het liefst over foundation, maar vóórdat ik poeder aanbreng. Door het product daarna af te poederen, blijft het de hele dag goed zitten. De blush, die ik als laatste aanbreng, vervliegt wat sneller, gedurende de dag.
Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette 10

Conclusie

Wat een leuke producten! Ik vind de Chubby Stick in Curvy Contour fijn in gebruik, doordat ik er heel precies mee kan werken en de bruintint goed kan opbouwen. Het blenden duurt even, maar dan heb je wel een mooi resultaat, dat de hele dag blijft zitten. De blush/highlighter had wat minder poederig en glitterig mogen zijn, maar doet wel wat het belooft: het accentueert de jukbeenderen en zorgt voor een prachtige glans. Ik gebruik de producten graag in combinatie, om mijn gezicht op natuurlijke wijze te shapen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Sculptionary Cheek Contouring Palette kost €32,95 en voor de Chubby Stick Sculpting Contour betaal je €25,00. Normaal gesproken kun je producten van Clinique ook bij bijvoorbeeld Douglas enBijenkorf kopen, maar de Hello Cheekbones lijn is exclusief verkrijgbaar bij Clinique.nl.

nieuwe dove producten #11

Ik durf te wedden dat we allemaal wel eens Dove gebruiken, niet? We hebben allemaal ooit wel eens zo’n douchegel in de douche gehad. De typische Dove-geur zul je waarschijnlijk ook gelijk herkennen. Maar nu heeft Dove een serie met vernieuwde douchecrèmes. De vernieuwing? Dove wilde een product dat wel lekker schuimt, maar niet de natuurlijke beschermlaag beschadigt. Dit gebeurt bij veel schuimende producten.
De Dove douchecrème serie bestaat uit 15 verschillende varianten. Deze zijn onderverdeeld in 3 verschillende categorieën. De ene zorgt voor extra verzorging, de tweede voor extra verfrissing en de laatste voor extra verwenning. Elke categorie bevat verschillende producten. 2 van die producten zijn de nieuwkomers: gentle exfoliating en de revitalize.
IMG_8820

GENTLE EXFOLIATING

De blauwe fles is de gentle exfoliating. Dit is een douchecrème met een milde scrub erin. De scrub is echt enorm mild, bijna net zo mild als je die vaak in gezichtsscrubs ziet. Op de foto zie je dat er hele kleine blauwe stipjes inzitten, dat zijn de scrubdeeltjes.
Als je het over je huid smeert voelt het lekker aan. Geen vervelende ruwe scrub, juist doordat het zo mild is maakt dat het het ideaal voor dagelijks gebruik. De geur is de typische Dove geur, ja, die herken je gelijk! De gentle exfoliating is een van de producten die onder ‘extra verzorgend’ valt.

IMG_8810

REVITALIZE

Deze douchecrème bevat geen Dove geur, nee. Deze bevat de geur van manderijn en tiarebloem. Een erg zoete en frisse geur. Het doet me persoonlijk een beetje denken aan sinaasappel limonade, haha. De geur van de mandarijn is sterk aanwezig, maar de tiarebloem maakt het net wat frisser.
Ik kan zelf niet kiezen of ik deze of de geur van de andere producten lekkerder vind. Deze is in ieder geval minder warm dan de normale Dove geur. De revitalize is een van de producten die onder ‘extra verfrissend’ valt. In deze lijn heb je ook nog geuren als komkommer & groene thee en granaatappel & citroenverbena.

IMG_8818

DEEPLY NOURISHING

De deeply nourishing valt onder de ‘extra verzorgende’ producten. Dit product is, tot tegenstelling van de andere 2, niet nieuw. Ik heb het idee dat deze qua structuur net iets dikker is dan de andere 2. De geur is de typische Dove geur. Een fijne douchecrème die je huid na gebruik zachter maakt.
De geur van de producten blijft even hangen, maar blijft niet de hele dag zitten. Na gebruik voelt je huid wel lekker zacht aan. Dit zijn typische douchecrèmes die prima hun werk doen. Ik vind ze niet heel erg speciaal, maar ze zijn zeker niet verkeerd. Al helemaal niet voor het prijsje.
IMG_8813
Dove is te koop bij de drogisterij. De douchecrèmes kosten € 3,59 per stuk. Op uitzondering van de producten uit de categorie ‘extra verwennend’, deze kosten € 3,79.
Liefs,
Jiami

dinsdag 17 maart 2015

chique de la boutique

sjaal en die komt van de veritas
   ik droeg qua kleding mijn nieuwe
            gilet van de primark en een sweater
            met sleuteltjes van jbc aan
           en tot slot een afgewassen
           broek van h&m


dit was de  uitfit post en ik hoop dat jullie hem 
leuk vonden doe een (+1) als ik dit meer moet
doen!

ik heb vandaag een outfitpost
voor jullie omdat ik dat nog niet eerder heb gedaan en dat leek me wel eens fijn.
dus enjoy.
ik heb mijn foto's bewerkt met piccollage zoals je wel ziet.

ik ging op uitstap en nam daarbij en rugzakje mee;
en die was van de sasha
het is zo'n "afzakkende" rugzak.
Bijschrift toevoegen
en daar bij deed ik er een jeansvestje van de zara en omdat het best wel koud was droeg ik ook nog een

receptje

 courgetten pizzatjes:

wat heb je hier voor nodig:                          ik laat jullie vandaag en recept zijn "uit pauline's keuken"
  • courgetten 
  • tomaten purree
  • geraspte kaas
  • mozarelle
  • peper en zout
  • olie

1. snijd de courgetten in plakjes (ongeveer 3cm) en leg ze dan op een bakplaat

2. snijd nu je mozarella en rasp de kaas, doe een beetje tomatenpuree in een kommetje


3.verdeel nu de puree op je courgetteplakjes


4. doe wat peper en zout naar smaak op de plakjes

5. je kan ook wet olie toevoegen

6.zet ze dan in de over ongeveer 10 minuten in de oven


en dan was dit het recept laat het smaken en als je wilt kan je bv. wat verse rozemarijn en wat oregano toevoegen naar smaak









Wie zou er eerder... ( video van de week)

mis lipgloss #8

sorry dat het artikel 1 dag te laat is .
maar dit is al de 8ste editie wow!

GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment

P1410218 595x303 GlamGlow Powermud Dualcleanse TreatmentGlamGlow heeft net haar vijfde masker uitgebracht. Na GlamGlow YouthMudSuperMudThirstyMuden de Eye Mask is het nu tijd voor de GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment. Een diepe reinigings en verzorging in één, weer net even anders dan andere kleimaskers. Ik heb hem getest.
P1410216 595x446 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Dit is het doosje waar de GlamGlow Powermud in zit. Net weer even anders dan de andere maskers, en het is dan ook een ander masker! Hij kost €49,95 voor 50ml, maar het is een diepreinigende ‘mud to oil’ masker die volgens GlamGlow ‘powerfully gentle’ is.
P1410217 595x796 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Informatie op de achterkant van de doos. Op de bestanddelen kom ik straks even terug. Het masker verenigt de kracht van modder en de kracht van olie. Het masker zorgt voor een zachte en diepe reiniging die je wekelijks kan gebruiken. PowerMud is geschikt voor alle huidtypen.
In gebruik is ‘ie makkelijk. Je brengt een laagje aan op een droge, gereinigde huid en dan laat je het zo’n vijf tot tien minuten zitten. Dan ‘meng’ je het met water en dan verandert het masker in eencleansing oil treatment. Dat klinkt goed, anders dan andere maskers in ieder geval!
P1410219 595x446 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
HI THERE.
P1410220 595x446 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
In het doosje zit een boekje met uitleg over de bestanddelen. Handig!
P1410239 595x601 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Nog wat informatie die ook op de achterkant van het doosje staat. Er zitten geen parabenen in het masker, zie ik.
P1410240 595x680 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Eerst Oilixer. Dit is een ‘skin super food’ volgens GlamGlow met vier zeldzame oliën die geweldig zijn voor je huid.
  • cactusvijg olie om je huid te voeden en verzachten
  • dennenolie om te reinigen en zuiveren
  • frankincense olie helpt te herstellen en verstevigen
  • mirre olie helpt te herstellen en vernieuwen
P1410241 595x672 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Dan Claytox. Waa, wat Amerikaans allemaal, dit. Claytox is een uniek detoxification systeem. Er zitten vier soorten klei in het masker die je huid diep reinigen.
  • zeldzame Braziliaanse witte klei: natuurlijke siliconen geven meer textuur
  • snel absorberende bentoniet klei: helpt te reinigen en zuiveren
  • fijne pure kaolien klei: mineralen reguleren vettigheid
  • bio-minerale groene klei: micronutrienten voeden je huid
P1410242 595x707 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Pureifier! Dit is een mix van reinigers, ‘samentrekkers’ (astringents) en verzorgers voor je huid. Ze reinigen je huid om wekelijkse opbouw van viezigheid uit je huid te verwijderen.
  • benoitine stimuleert vernieuwing van je huid
  • gehydrolyseerde gist aminozuren: verbetert het vochtgehalte in je huid
  • AA2G verbetert je huidskleur
  • microfijne rijst helpt de textuur van je huid te verbeteren
P1410243 595x660 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
En als laatste Teaoxi: mulleinblad verzorgt je huid.
Dan nog even de bestanddelen onder elkaar:
-OILIXER™: Consists of prickly pear oil, pine oil, frankincense oil, and myrrh oil; hand harvested from cactus fruit, tree sap resin, and tree pine needle to enrich and deliver potent nourishing cleansing ingredients.
-CLAYTOX™: A four-clay blend featuring rare Brazilian white clay; provides an ultragentle skin detoxification action for a maximum yet delicate cleanse.
-PUREIFIER™: Dramatically purifies and conditions the skin.
-Teaoxi Velvet Leaf: Nourishes while providing maximum cleansing benefits.
Water, Bentonite, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Magnesium Aluminum Silicate, Kaolin, Calcium Carbonate, Squalane, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Methyl Gluceth-20, Montmorillonite, Niacinamide, Xanthan Gum, Verbascum Thapsus Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Sapindus Mukurossi Peel Extract, Verbascum Thapsus Extract, Plankton Extract, Boswellia Carterli Oil, Commiphora Myrrha Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Powder, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Urea, Yeast Amino Acids, Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Disodium Edta, Inositol, Taurine, Trehalose, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Fragrance, Titanium Dioxide (Ci 77891).
Een lange lijst met de soorten klei en veel olien en extracten. Helemaal onderaan staat phenoxyethanol en parfum. De bestanddelen die GlamGlow benoemt zitten er in en het masker bevat echt geen parabenen. Opvallend is dat er heel veel natuurlijke bestanddelen in PowerMud zitten!
P1410221 595x446 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Het potje! Hij is even groot als zijn broertjes.
P1410222 595x301 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
De pot bevat 50ml en is niet heel groot, maar ziet er wel leuk uit. Glanzend groen! Ik denk wel zelf dat een tube beter is voor een masker, dus ik ben niet heel blij met het potje.
P1410223 595x335 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
P1410224 595x328 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Als je hem opendraait zit er nog een beschermfolie overheen. Top, zo weet je zeker dat jij de eerste bent die dit masker gebruikt.
P1410225 595x283 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Het masker is lichtgrijs en vrij vloeibaar. En daarom ook makkelijk aan te brengen!
1 595x213 GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment
Links mijn gereinigde huid voordat ik GlamGlow Powermud gebruikte. Daarna de foto vlak nadat ik Powermud heb aangebracht. Een dun laagje, en het is lichtgroen wanneer je het eenmaal hebt aangebracht. Het voelt fris aan op de huid en op sommige plekjes prikkelt het een beetje. Bij mij vooral rond mijn neus waar mijn huid vaak wat rood en geirriteerd is. Na vijf tot tien minuten ziet het masker er uit als op de derde foto. Powermud droogt op, net als andere GlamGlow maskers, en wanneer hij droog is kan je hem afspoelen.
Dat verwijderen doe ik het liefst onder de douche, dus ik breng hem zo’n tien minuten voor ik ga douchen aan zodat Powermud tijd heeft om droog te worden. Wanneer je Powermud er af wil halen, moet je hem verdunnen met water op je gezicht. Zo kan je hem langzaam verwijderen én dan verandert hij in een soort zachte, reinigende olie. Er zitten hele kleine stukjes in die een beetje scrubben en dat voelt prettig, en eenmaal verdund met het water voelt het masker heel zacht en prettig aan op mijn gezicht.
Na het afspoelen is mijn huid zoals op de rechter foto. Overtollige vettigheid is weg, mijn huid is zacht en rustig én mijn huid straalt toch wel echt. Mijn huid voelt ook schoner en zachter, schoner en zachter dan wanneer ik alleen mijn normale dagelijkse reiniging gebruik (Philosophy Purity Made Simple).
Ik vind het masker erg lekker, maar hij is niet zuinig in gebruik. Daar komt bij dat het potje klein is en de prijs hoog. Na één keer gebruiken was mijn potje SuperMud zeker voor een vijfde tot een vierde leeg. Je kan dit dus zo’n vier tot vijf keer gebruiken en dan is ‘ie op. Dat vind ik wel pittig, dan kost het masker dus zo’n €10 per keer. Dat vind ik voor een masker erg duur en zeker voor een kleimasker, die vele malen goedkoper te krijgen is. Natuurlijk is deze SuperMud wel wat anders, en ik vind hem erg goed, maar of je hier nu écht hele andere resultaten mee krijgt dan een puur kleimasker van De Tuinen… Ik weet het niet.

Pluspunten

  • Verpakking ziet er leuk uit
  • Veel informatie in en op de verpakking
  • Veel natuurlijke soorten klei en natuurlijke extracten en olien
  • Brengt makkelijk aan
  • Droogt snel, na 5 – 10 minuten kan je het masker verwijderen
  • Mengen met water werkt prettig, de ‘olie’ voelt lekker aan op de huid
  • Huid voelt en is schoon en gehydrateerd na gebruik
  • Verkrijgbaarheid: gewoon bij Douglas te koop, zowel online als in de fysieke winkel

Minpunten

  • Het zit in een potje, ik had een tube of pompflacon beter gevonden
  • €49,95 voor 50ml
  • Niet zuinig: je doet zo’n vijf keer met een potje
  • Bevat wat irriterende bestanddelen
GlamGlow Powermud Dualcleanse Treatment is voor €49,95 voor een potje van 50ml bij Douglas te koop.

zondag 15 maart 2015

Mijn schoenen | favorieten | met modeshow

I WISH TAG


hallo ik vandaag de IWISH TAG voor jullie.

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?

wow, als ik alles zou mogen doen dan zou ik toch een fulltime blogger willen zijn omdat ik hierna ook nog op school zit en ik ook interieurarchitect zou willen worden. maar het liefst van al zou ik het toch beiden willen doen.

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

dan zou ik toch voor een leven willen gan zonder BTW en al die andere dingen maar ook gewoon : ik zou heel graag een macbook willen hebben .maar op dit moment weet ik niet voor wat eerst moet sparen. 
ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?

dan kies ik toch voor de ladies uit pretty little liars en dan zou ik naar een leuke coffe bar gaan en hen veel vragen stellen.dit is de video met de #pll tag

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

STARRBUCKS!

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

zowieso lekkere healthy salades maar natuur lijk ook browniesfudge ice cream en mijn passie : fer

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

de angst van de oorlog.
telkens is er maar meer en meer oorlog . NOT FUN!

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

ik fantaseerde vroeger om te kunnen vliegen en ik geef toe nu eigenlijk nog steeds !

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVÉ CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?

Ik ben niet iemand die veel naar bands luistert. dat is echt waar maar als ik dan toch zou moeten kiezen! Pff dat is moeilijk.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?

dan zou ik een tamme panter willen hebben dat lijkt me wel heel stoer!
Dit waren de vragen! Je kunt de tag ook overnemen voor je eigen blog.

Translate