Zoeken

zondag 7 december 2014

Kerst diy #2

5 goede ideeën voor de winter decoraties van oogmake-up remover pads


Kijk eens naar deze vijf geweldige ideeën voor de winter decoraties van oogmake-up remover wattenschijfjes.

1. Sneeuwman en sneeuw landschap - decoratie voor kleine kinderen

- We lijmstift hebben gebruikt en gekleurde vellen papier voor decoratie.

  2. Mooie sneeuw ballen

Ze zijn echt mooi, zacht en zeer eenvoudig te maken. U moet 15 wattenschijfjes vouwen in twee en verbonden door een nietmachine op een punt. Neem een ​​naald en draad en rijg de pads.Daarna neemt u de twee uiteinden van de draad en draai deze zo veel mogelijk. Gebruik je handen om daarnaast de vorm van de katoenen bal.Vergeet niet om een ​​lase voor opknoping zetten.

3. Sneeuw bloemen voor het kleuren

U kunt deze prachtige bloemen te verlaten wit, maar je kunt ze ook inkleuren met stiften. U ontvangt 9 wattenschijfjes en een nietmachine nodig. Kijk naar de foto's om te zien hoe om het te maken. Als je klaar bent met je vingers de randen van het centrale pad te openen naar de nietjes te verbergen.

 4. Sneeuwvlokken - sneeuw gordijn

Mijn favoriet! Ze zijn gewoon een geweldige decoratie voor ramen en ruime kamers. Gewoon touwtje de pads met behulp van een naald en draad. Er is geen noodzaak om lijm te gebruiken - de pads blijven op hun posities.

 5. Engeltjes

U krijgt twee pads per hoek evenals nietmachine en googly ogen nodig. Wees voorzichtig wanneer u de nietjes - ze moeten op de tegenoverliggende deel van de hoeken. Doe de ogen op de twee delen van het nietje, dus zal je het volledig te verbergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate