Zoeken

zaterdag 20 september 2014

aveda stressmomenten

Het fenomeen stress kennen we allemaal wel. Of je nou nog op school zit en druk bezig bent met je examens of als je op latere leeftijd stress hebt door je werk, we krijgen er allemaal mee te maken. Veel van deze producten bevatten lavendel en hebben een kalmerende werking . Deze lijn is zo ontzettend geweldig, hij is inmiddels erg bijzonder voor me. Ik ben er gek op!

 De heerlijke aroma’s van de lotion zorgen dat je direct gekalmeerd wordt en in slaap valt. Na een aantal weken ben je volledig "hersteld". Heel bijzonder om te zien hoeveel invloed een product (en geur) op je kan hebben.

 Een favoriet is de Aveda Stress-fix concentrate, dit is een klein rollertje met olie die je aan kan brengen als een soort parfum. Heel handig voor op reis, denk aan mensen die veel stress hebben tijdens het vliegen. 


De producten uit de Aveda Stress-Fix lijn zijn gebaseerd op 5.000 jaar oude Ayurvedische tradities. Deze worden gemixt met westerse wetenschappen, waardoor we moderne producten hebben die tradities bevatten van way way back. Alle producten van Aveda zijn biologisch. De geur is een mixje van Franse lavendel, lavandin en muskaatsalie, alle drie zijn ze klinisch bewezen stressverlagend (aromatherapie). De lijn heeft meerde producten. 
Aveda Stress-fix body lotion € 33,50 – De bodylotion waar het allemaal mee begon  een bijzonder product.
Aveda Stress-fix concentrate € 20 – . Perfect om even een ‘reminder’ te geven en je tot rust te laten komen. Vaak hoef je het nieteens op te smeren, alleen al snuffelen aan dit rollertje is voldoende.
Aveda Stress-fix body creme € 39,60 – Dit is het nieuwste product uit de collectie, een dikke crème voor het lichaam. 
De producten zijn vrij prijzig maar echt – ze zijn het zo ontzettend waard. Al jaren. Iedere dag. Het is denk ik ook erg persoonlijk, er zijn ook mensen die lavendel helemaal niks vinden. Maar ik ben er gek op. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die het kan gebruiken. Aanrader :)
veel plezier met mijn aanrader x mama van lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate