Zoeken

woensdag 29 oktober 2014

HALLOWEEN DECORATIES VOOR ELK INTERIEUR


Ik ben nu eenmaal dol op een beetje griezelen! Wil jij ook een beetje Halloween in huis halen, zonder meteen je huiskamer vol te gooien met skeletten, grafstenen en spoken?  Het zijn prachtige herfstdecoraties met een subtiele knipoog naar de griezeligste feestdag van het jaar.
DIY halloween decoratie_4

DIY BLOEDENDE KAARSEN

DIY halloween candle_1Voor deze DIY kun je het beste witte kaarsen gebruiken en een rode kaars voor het ‘bloed’. Zet de kaars op een ondergrondje, zoals een bordje of een stuk krant. Iets wat in elk geval makkelijk te draaien is.
DIY halloween candle_2DIY halloween candle_3Steek de rode kaars aan en houd hem zo vast, dat de vlam tegen het kaarsvet aankomt waardoor hij begint te smelten. Laat het rode kaarsvet nu langzaam over de witte kaarsen heen druppelen. Door meerdere druppels op dezelfde plek te laten vallen druppelen ze vanzelf naar beneden.
DIY halloween candle_4Draai je bordje rond zodat je elke kant van de kaars goed kunt ‘bebloeden’. Zorg voor onregelmatige druppels voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Het is echt zo gepiept dit! Het is makkelijk en je bent er snel mee klaar, terwijl het wel echt een heel gaaf effect geeft zo.
DIY halloween candle_5
DIY halloween candle_6Zet je ‘Bloody Candles’ bij elkaar neer op een tray en wissel af met bijvoorbeeld zwarte kaarsen of mooie waxinelichthouders. Op deze manier heb je een gezellige kaarsen tray, maar dan met een subtiel, griezelig Halloween tintje!

DIY HALLOWEEN STOLP

DIY halloween decoratie_1
DIY halloween decoratie_2Stop er wat andere leuke herfstige dingen in, zoals deze lampionnetjes of takken met rozebottels. Tip: hang eventueel wat spinnenwebben en spinnetjes tussen de takken voor een extra Halloween effect!
DIY halloween decoratie_3Leg nu een vel stevig papier of een bord tegen de stolp aan en zet de stolp rechtop.  Het bord kun je onder de stolp laten staan  zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen.
DIY halloween decoratie_5Zelf vond ik het effect leuker om het stevig stuk papier onder de stolp vandaan te trekken, zodat echt alleen de stolp op tafel staat. Maar met een bord eronder is het wel praktischer natuurlijk!
DIY halloween decoratie_6Het effect is lekker knus en herfstig, maar door de pompoen heeft het weer een subtiele link naar Halloween. 

DIY SPINNENLAMP

diy halloween lamp_2 Tape de spinnen vast, of bevestig ze met dubbelzijdig tape, aan de binnenkant van een lamp.
diy halloween lamp_3Op het moment dat je de lamp aanzet komen de griezelige contouren van deze grote, harige spinnen tot leven! Alsof ze zich daar al die tijd al verstopt hadden en nu door het licht wakker zijn geschrokken en je komen halen…
ezgif.com-makerEen geinig detail in je interieur, deze Spinnenlamp!
halloween toetjes_09Mochten er komende vrijdag vriendinnen over de vloer komen, dan is het wellicht leuk om je interieur een kleine Halloween twist te geven. Gewoon, omdat het leuk is, omdat het makkelijk is, omdat het snel klaar is en omdat het kan! En omdat jullie misschien wel horror movie night houden, dan kom je extra in de stemming met deze griezelige decoraties, nietwaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate