Zoeken

woensdag 18 maart 2015

nieuwe dove producten #11

Ik durf te wedden dat we allemaal wel eens Dove gebruiken, niet? We hebben allemaal ooit wel eens zo’n douchegel in de douche gehad. De typische Dove-geur zul je waarschijnlijk ook gelijk herkennen. Maar nu heeft Dove een serie met vernieuwde douchecrèmes. De vernieuwing? Dove wilde een product dat wel lekker schuimt, maar niet de natuurlijke beschermlaag beschadigt. Dit gebeurt bij veel schuimende producten.
De Dove douchecrème serie bestaat uit 15 verschillende varianten. Deze zijn onderverdeeld in 3 verschillende categorieën. De ene zorgt voor extra verzorging, de tweede voor extra verfrissing en de laatste voor extra verwenning. Elke categorie bevat verschillende producten. 2 van die producten zijn de nieuwkomers: gentle exfoliating en de revitalize.
IMG_8820

GENTLE EXFOLIATING

De blauwe fles is de gentle exfoliating. Dit is een douchecrème met een milde scrub erin. De scrub is echt enorm mild, bijna net zo mild als je die vaak in gezichtsscrubs ziet. Op de foto zie je dat er hele kleine blauwe stipjes inzitten, dat zijn de scrubdeeltjes.
Als je het over je huid smeert voelt het lekker aan. Geen vervelende ruwe scrub, juist doordat het zo mild is maakt dat het het ideaal voor dagelijks gebruik. De geur is de typische Dove geur, ja, die herken je gelijk! De gentle exfoliating is een van de producten die onder ‘extra verzorgend’ valt.

IMG_8810

REVITALIZE

Deze douchecrème bevat geen Dove geur, nee. Deze bevat de geur van manderijn en tiarebloem. Een erg zoete en frisse geur. Het doet me persoonlijk een beetje denken aan sinaasappel limonade, haha. De geur van de mandarijn is sterk aanwezig, maar de tiarebloem maakt het net wat frisser.
Ik kan zelf niet kiezen of ik deze of de geur van de andere producten lekkerder vind. Deze is in ieder geval minder warm dan de normale Dove geur. De revitalize is een van de producten die onder ‘extra verfrissend’ valt. In deze lijn heb je ook nog geuren als komkommer & groene thee en granaatappel & citroenverbena.

IMG_8818

DEEPLY NOURISHING

De deeply nourishing valt onder de ‘extra verzorgende’ producten. Dit product is, tot tegenstelling van de andere 2, niet nieuw. Ik heb het idee dat deze qua structuur net iets dikker is dan de andere 2. De geur is de typische Dove geur. Een fijne douchecrème die je huid na gebruik zachter maakt.
De geur van de producten blijft even hangen, maar blijft niet de hele dag zitten. Na gebruik voelt je huid wel lekker zacht aan. Dit zijn typische douchecrèmes die prima hun werk doen. Ik vind ze niet heel erg speciaal, maar ze zijn zeker niet verkeerd. Al helemaal niet voor het prijsje.
IMG_8813
Dove is te koop bij de drogisterij. De douchecrèmes kosten € 3,59 per stuk. Op uitzondering van de producten uit de categorie ‘extra verwennend’, deze kosten € 3,79.
Liefs,
Jiami

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate