Zoeken

vrijdag 2 januari 2015

10x Goede voornemens voor jou!


10x Goede voornemens voor jou!

Tja, goede voornemens. Wat moet je er van zeggen? In maart kraait er geen haan meer naar

DIY Pompon Beanie

Zoals jullie wel weten ben ik gek op beanies, ik heb ze in verschillende kleuren en opdrukken! Ook had ik een basic zwarte liggen die ik eigenlijk maar een klein beetje te saai vond. Ik herinnerde me dat ik van die simpele beanies met bolletjes in de winkel had zien liggen die ik erg leuk vond. Een bolletje, of ook wel een pompon genoemd, kan je ook heel makkelijk zelf maken dus dat heb gedaan!

DIY Pompon Beanie
Wat heb je nodig? 
  • Wol, katoen of ander draad in een kleur naar keuze
    Deze bolletjes in neon kleuren komen van Action vandaan en kosten €1,00 per stuk
  • Karton
  • Schaar
  • Pen
  • En best wel wat geduld!
DIY Pompon Beanie
Stap 1. Knip twee cirkels uit op karton, ik heb een kopje ondersteboven neergezet en deze als maat gebruikt. Hoe groter je cirkel, hoe groter de pompon wordt.
DIY Pompon Beanie
Stap 2. Knip uit de twee cirkels, weer twee cirkels uit de binnenkant. Zorg ervoor dat de cirkels niet te klein worden, want hoe meer draad er door heen kan, hoe fluffier je pompon wordt!
DIY Pompon Beanie
Stap 3. Leg de cirkels op elkaar en draai het draad om beide cirkels heen totdat je weer aan het begin komt. Wikkel het draad niet te strak erom heen, maar ook niet te los. Wanneer je verschillende kleuren gebruikt, maak dan eerst 1 kleur helemaal vol voordat je aan de volgende kleur begint. Let op dat je het begin van het draad vasthoudt en hier een paar keer omheen wikkelt, zodat dit draad niet weer losraakt
DIY Pompon BeanieDIY Pompon Beanie
Stap 4. Wanneer je bijna geen ruimte meer hebt in de binnenste cirkel ben je klaar. Zorg ervoor dat het laatste stukje draad ook vast zit en niet los raakt.
DIY Pompon BeanieDIY Pompon Beanie
Stap 5. Met een (scherp/spits) schaar knip je in het midden de draden los zodat je de twee kartonnen cirkels los van elkaar krijgt. Houdt deze wel goed vast want nu zitten alle draadjes los!
DIY Pompon Beanie
Stap 6. Wanneer je alles los hebt geknipt, pak dan een stukje draad (dubbel) en strik die tussen de twee helften met een dubbele knoop. Hiermee zorg je ervoor dat de draadjes bij elkaar blijven. Zorg ervoor dat je voldoende draad over hebt, zodat je je pompon straks op de beanie kunt naaien.
DIY Pompon Beanie
Stap 7. Vanaf hier is je pompon klaar en kan je deze netjes bijknippen mocht dat nodig zijn. Om eerlijk te zijn heb ik mijn pompon iets te groot gemaakt, dus heb ik deze eventjes getrimd zodat deze iets kleiner werd.
DIY Pompon Beanie
Stap 8. Bevestig je pompon op de beanie! Ik heb een dikke naald gepakt, waarmee ik het draad door de beanie heb geregen. Aan de binnenkant heb ik alle 4 de draden met elkaar geknoopt zodat de pompon stevig erop zit. Indien nodig kan je dit nog eens herhalen zodat je pompon nog steviger zit. Hoe groter de pompon, hoe zwaarder dus dit is even aftasten in hoeverre dat nodig is.
van kittehs cupcakes

VAN MOBIEL NAAR TV? CHROMECAST!


foto1

Met een klein usb-stick-achtig apparaatje je mobiel als afstandsbediening gebruiken waarmee je applicaties als Netflix doodleuk naar je TV kunt zenden. Het is mogelijk dames en heren, ik presenteer u vandaag namelijk de Chromecast. Alle HDMI kabels kunnen dus bij deze de deur uit want die hebben we niet meer nodig!

LUSH Valentijn 2015

LUSH Valentijn 2015
Romantiek, glitters en een heleboel roze: dat is de LUSH Valentijn 2015. Ik ben altijd helemaal blij als er nieuwe LUSH collecties uitkomen

DIY MUTS MET JUWELEN

een diy !!!

diy muts met juwelen_3Het neongeel van de statement ketting steekt lekker fel af tegen het zwart van de muts.
diy muts met juwelen_4Met tangetjes koppel ik de losse onderdelen van de ketting los.
diy muts met juwelen_5Met een kniptang kun je vervolgens de ringetjes afknippen, of buig ze om met een ander soort tang, dat werkt ook.
diy muts met juwelen_6Pas en meet de onderdelen op de muts totdat ze mooi in verhouding zijn. Houd er rekening mee dat de muts uitrekt zodra je hem op je hoofd zet, dus leg de onderdelen niet te ver van elkaar af.
lijmen !!!!
en hij is klaar xoxo margo

diy muts met juwelen_7

Kruidvat maskers reviews


 Ik vind het altijd leuk om nieuwe maskers te ontdekken en zéker als ze lekker betaalbaar zijn. 

In de drukke decembermaand krijgt je huid het flink te verduren. Een ideale tijd dus om nu in januari even een lekker maskertje aan te brengen! Een maskertje is heerlijk na een feestje of juist de ochtend van het feest, zodat je huid mooi straalt.
De kruidvat maskers zitten steeds ‘per twee’ verpakt.

hoe  gebruik je een masker ?
Reinig je huid eerst grondig. Breng vervolgens een dunne laag van het masker aan op je gezichtshuid. Vermijd de huid rondom je ogen, lippen en haargrens. Laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken. Hierna kun je het masker voorzichtig verwijderen. Heb je nog wat restjes van het masker op je gezicht, was je huid dan met lauwwarm water. Gebruik het masker voor een optimaal resultaat 1 tot 2 keer per week.

intense hydrating

Verfrist de huid & maakt deze zacht. Het masker met amandelolie maakt je huid heerlijk zacht, is vochtinbrengend en voorkomt dat je huid uitdroogt. Kruidvat Intense Hydrating Gezichtsmasker is speciaal ontwikkeld voor de huid die na een wasbeurt strak en trekkerig aanvoelt. De verzorgende amandelolie voorkomt uitdroging en de toegevoegde mineralen ondersteunen de huidstofwisseling.


smooth calming

Beschermt de huid tegen uitdroging. Kalmeer je huid met het Kruidvat Smooth Calming Gezichtsmasker. Kruidvat Smooth Calming Gezichtsmasker bevat toegevoegde macadamia olie, jojoba olie en shea butter die je huid herstellen en beschermen tegen uitdroging. Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

Creamy!

supreme rivitalizing
Bescherm je huid tegen vroegtijdige huidveroudering met het Kruidvat Supreme Revitalizing Gezichtsmasker. Kruidvat Supreme Revitalizing is een rijk voedend masker dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Het gezichtsmasker bevat Q10. Dit ingrediënt beschermt je huid tegen vrije radicalen, die zorgen voor vroegtijdige veroudering. De amandel en vlierbesbloesem in het masker zorgen ervoor dat je huid langer haar veerkracht behoudt en rimpels minder kans krijgen.


dit waren de Kruidvat maskers

Translate