Zoeken

vrijdag 2 januari 2015

Kruidvat maskers reviews


 Ik vind het altijd leuk om nieuwe maskers te ontdekken en zéker als ze lekker betaalbaar zijn. 

In de drukke decembermaand krijgt je huid het flink te verduren. Een ideale tijd dus om nu in januari even een lekker maskertje aan te brengen! Een maskertje is heerlijk na een feestje of juist de ochtend van het feest, zodat je huid mooi straalt.
De kruidvat maskers zitten steeds ‘per twee’ verpakt.

hoe  gebruik je een masker ?
Reinig je huid eerst grondig. Breng vervolgens een dunne laag van het masker aan op je gezichtshuid. Vermijd de huid rondom je ogen, lippen en haargrens. Laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken. Hierna kun je het masker voorzichtig verwijderen. Heb je nog wat restjes van het masker op je gezicht, was je huid dan met lauwwarm water. Gebruik het masker voor een optimaal resultaat 1 tot 2 keer per week.

intense hydrating

Verfrist de huid & maakt deze zacht. Het masker met amandelolie maakt je huid heerlijk zacht, is vochtinbrengend en voorkomt dat je huid uitdroogt. Kruidvat Intense Hydrating Gezichtsmasker is speciaal ontwikkeld voor de huid die na een wasbeurt strak en trekkerig aanvoelt. De verzorgende amandelolie voorkomt uitdroging en de toegevoegde mineralen ondersteunen de huidstofwisseling.


smooth calming

Beschermt de huid tegen uitdroging. Kalmeer je huid met het Kruidvat Smooth Calming Gezichtsmasker. Kruidvat Smooth Calming Gezichtsmasker bevat toegevoegde macadamia olie, jojoba olie en shea butter die je huid herstellen en beschermen tegen uitdroging. Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

Creamy!

supreme rivitalizing
Bescherm je huid tegen vroegtijdige huidveroudering met het Kruidvat Supreme Revitalizing Gezichtsmasker. Kruidvat Supreme Revitalizing is een rijk voedend masker dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Het gezichtsmasker bevat Q10. Dit ingrediënt beschermt je huid tegen vrije radicalen, die zorgen voor vroegtijdige veroudering. De amandel en vlierbesbloesem in het masker zorgen ervoor dat je huid langer haar veerkracht behoudt en rimpels minder kans krijgen.


dit waren de Kruidvat maskers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate