Zoeken

vrijdag 3 oktober 2014

Budget Nepwimpers

Budget Nepwimpers

Nepwimpers kunnen een look helemaal afmaken. En dat hoeft lang niet altijd duur te zijn! Er zijn genoeg goede budget nepwimpers op de markt. Ik laat je er een aantal zien.
Bransus: Model Diamond
Budget nepwimpers voelen altijd iets stijver aan dan duurdere nepwimpers. Maar daar hebben we een truc voor. Pak een potlood of wattenstaafje en wikkel de nepwimper er 5 minuten om heen. Zo worden de nepwimpers wat soepeler.
Dit zijn de Bransus Diamond nepwimpers. Ze voelen fijn aan en prikken net in mijn ooghoek. De glittertjes maken het net wat specialer. Ideaal voor een leuk feestje of met kerst!
Bransus heeft veel mooie, verschillende budget nepwimpers in het assortiment inclusief lijm. Je kunt Bransus kopen bij Kruidvat. Dit model kost €6,99. En er is nu een actie bij Kruidvat: 1+1 gratis!
Kruidvat Double Volume Lashes

Dit zijn budget nepwimpers van Kruidvats eigen merk. Het zijn twee rijen wimpers op elkaar, dit geeft een extra bombshell effect. Ik vind ze wel wat stijf en een beetje prikken.De zwarte rand is bij deze wimpers wel wat meer zichtbaar, jammer. Maar dat heb je alleen als je er bovenop zit en naar beneden kijkt. Als je recht naar voren kijkt vind ik ze heel mooi, lekker zwoel.
De Kruidvat Double Volume Lashes kosten €3,99. De actie 1+1 gratis is ook hier weer van kracht. Nog meer budget dan normaal!
Zo zijn er nog meer betaalbare budget nepwimpers te koop. Bijvoorbeeld bij Primark maar ook Essence, Catrice en Eyelure. Daarnaast heeft Eyelure vaak leuke nepwimpers in samenwerking met sterren zoals Katy Perry en Cheryl Cole.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate