Zoeken

vrijdag 3 oktober 2014

MAC x Brooke Shields Collectie

MAC x Brooke Shields Collectie

mac x brooke shields
mac x brooke shields
Speciaal voor M∙A∙C ontwerpt Brooke Shields een limited edition collectie shades en finishes in kleuren die zij zelf heeft uitgekozen. Brooke liet zich inspireren door haar favoriete make-up looks voor overdag en ’s avonds. Easy, modern en beautiful. Deze limited edition Beauty Icon collectie draagt Brooke’s handtekening, op prachtig ontworpen lichtgrijze verpakkingen met oranje accenten.
In de collectie vind je 2 lipsticks, 2 lipglossjes, 2 Veluxe Pearlfusion Shadow paletjes, het Gravitas 15 x Eye Shadow Palette, een wenkbrauwgel, -potlood, mascara, Cream Colour Base Duo, bronzing powder en 2 nagellakjes.
De verpakkingen hebben een speciaal design. De doosjes zijn lichtgrijs en hebben oranje details. Ook bevatten de producten Brooke’s handtekening. Je moet er van houden, ik vind het wel apart!
Uit de collectie hebben wij vier producten. Wij hebben ze voor je gereviewd!
mac x brooke shields review
mac x brooke shields review
Veluxe Pearl Fusion Shadow – Look 1 Day (€39,50)
Het eerste product is het – op het oog – zo mooie Veluxe Pearl Fusion Shadow palet. Het palet bevat vijf kleuren.
mac veluxe pearl fusion shadow look 1 day
1. Heel lichte cremekleurige highlighter met lichtroze glans
2. Beige oogschaduw met lichtroze glans
3. Zachtroze met gouden glans
4. Lichtbruin met gouden glans
5. Taupekleur met glans
Cream Colour Base – Otsuni / Laid Back (€29,00)
cream colour base brooke shields mac
Cream Colour Bases zijn cremeblushes die je ook op je lippen kunt gebruiken als een stain. Ze zijn vrij hard van structuur. In dit kleine paletje zitten twee kleuren. De linker kleur (Otsuni) is medium roze met een warme ondertoon. De rechter kleur (Laid Back) is een donkere bordeaux kleur. Het zijn prachtige kleuren!
Otsuni – Laid Back
De Cream Colour Bases zijn lekker veelzijdig. Wij gebruiken ze als blush, lipstick én – verassing – ook als basis in oogschaduwlooks. Ja echt! Breng daarvoor eerst een goede oogschaduwsbasis aan en breng dan de CCB heel dun aan. In dit palet kun je heel goed Laid Back in een herfstige smokey eye gebruiken.
Op de lippen werkt de CCB als een stain waardoor je een paar uur van de prachtige kleur kunt genieten, ook na wat te eten en te drinken.
De CCB als blush gebruiken is het echt even oefenen. Bij een droge huid wordt het snel vlekkerig. Wat voor ons werkte is voor het grootste deel het product aanbrengen met je vingers en daarna blenden met de MAC Oval 6 Brush.

xxxxx lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate