Zoeken

zaterdag 29 november 2014

Swatches: OPI Gwen Stefani Holiday Collection 2014


Ik ben zo dol op de gezelligheid van Kerstmis! En het komt steeds dichterbij, dus we kunnen vast wat beter in de stemming komen.. OPI bracht vorig jaar al een collectie uit in samenwerking met Gwen Stefani en dat hebben ze dit jaar voor de feestdagen nog een keertje opnieuw gedaan. Het resultaat is de OPI Gwen Stefani Holiday Collection 2014. Kijk snel mee om de lakjes te zien!
OPI Gwen Stefani 2014 - 09
Just BeClaus is een mooie warme donkerpaarse tint.echt een van mijn lievelingskleuren op dit moment, en ook bijna altijd geweest.
OPI Gwen Stefani 2014 - 06
Kiss Me – Or Elf! is een tint die in de buurt komt van Just BeClaus, maar dan met een kleine metallic shimmer erin en iets meer blauw. een perfecte kleur voor onder en bij de kerst boom!
OPI Gwen Stefani 2014 - 08
I Carol About You  is een donker blauw/paarse kleur.Je kunt op de foto nog net het flesje zien, daar is de kleur iets betrouwbaarder. Wederom diep donkerpaars, maar dan een stuk koeler dan de vorige tint en ook met een piepklein shimmertje.
OPI Gwen Stefani 2014 - 02
Love Is Hot And Coal vind ik persoonlijk helemaal geen kleurtje voor bij kerstmis niet 1 van die passende kleuren voor kerst . wel vindt ik het dan weer een mooie kleur voorbij nieuwjaar. Het is een diepdonkerbruine tint .  Overigens is hij nog iets warmer van kleur dan op deze foto te zien is, maar hij neigt wel heel erg naar zwart.
OPI Gwen Stefani 2014 - 04
OPI zou OPI niet zijn als er geen rood in de collectie zat! Er zitten meerdere roodtinten in deze collectie waaronder deze tint What’s Your Point-Settia?. Dit is echt een klassieke rode tint. Perfect als je dol bent op zo’n kleur, aangezien dit een hele mooie versie is. Ook deze is vrij dun, dus houd daar rekening mee bij het lakken.
OPI Gwen Stefani 2014 - 03
En dan Red Fingers & Mistletoes, wat een prachtige kleur! Ik denk dat dit mijn favoriete  rrodkleurige nagellak uit deze collectie is, bij deze nagellak kun je alleen maar aan Kerstmis denken! Het is een combinatie van rood, goud en brons. Prachtig!
OPI Gwen Stefani 2014 - 01
Een andere favoriet is Unfrost My Heart. Ook al zo’n mooie!  Dit is echt zo’n perfecte zilveren tint die ideaal is voor de feestdagen. Hij is iets minder metallic dan Push & Shove uit de Gwen Stefani-collectie van vorig jaar, maar deze blijft wel een heel stuk beter zitten.echt een opvallende.
OPI Gwen Stefani 2014 - 05
Als laatste zitten er nog een paar glitterlakken in de collectie. I’ll Tinsel You In ziet er erg leuk uit in het flesje. maar die vind ik persoonlijk maar niks. Het lijkt alsof er net te weinig glitters in de lak zitten en te veel transparante lak, waardoor je heel veel nagellak nodig hebt om wat glitters op je nagels te krijgen. Het resultaat was dan ook een dikke ‘blob’ nagellak, dus houd daar rekening mee als je met deze aan de slag gaat.
OPI Gwen Stefani 2014 - 07
So Elegant is een andere glitterlak die er totaal anders uitziet!  Deze glitters waren een stuk beter te verdelen, al komt dat waarschijnlijk door de vele fijne zwarte glitters die in de lak zitten.
OPI Gwen Stefani 2014 - 10

Verkrijgbaarheid
De lakjes uit de OPI Gwen Stefani Holiday Collection 2014 kosten €14,25 per stuk en zijn tijdelijk verkrijgbaar. Ook is er een setje met 4 mini’s uit deze collectie te koop voor €19,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate