Zoeken

zondag 2 november 2014

BE CREATIVE AMAZING EYE SHADOW PALETTE


3
  Zou het gebrek aan aandacht terecht zijn of is het toch een kwestie van onderwaardering? Tijd om dit uit te zoeken!
2
Ik ga het vandaag hebben over het BE Creative Make Up Amazing Eye Shadow Palette. Hierboven zie je het doosje waarin de oogschaduws komen. Er is een heel subtiel slangenmotiefje te zien en dat vind ik persoonlijk wel mooi. Lekker strak en toch stijlvol. Het doosje is trouwens lekker dun en stevig waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen wanneer je een weekend weg gaat bijvoorbeeld.
1
En zo ziet het palette er dus uit wanneer je hem openklapt. Pretty! De kleuren zijn niet zo standaard als bij een ‘wit nude bruin’ palette en het doosje trok dus ook meteen mijn aandacht.
4
Hier zie je de kleuren (o.a. door de flitser) nog wat beter. Wat meteen opvalt is dat de kleuren allemaal veel glitter bevatten. Dat maakt de kleuren dus ook wel meteen wat minder makkelijk te combineren tenzij je voor een full-onglitter look gaat. Wanneer je een van de acht kleuren combineert met een matte highlighter en creasekleur denk ik wel dat je echt een prachtige look kunt maken!
5
De peachy en de lichtgroene kleur zijn wat aan de doorzichtige kant hoewel ze met een goede basis vast ook prima zullen werken.
6

 Oh well,  gepigmenteerde oogschaduwkleuren komen altijd wel van pas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate