Zoeken

dinsdag 28 oktober 2014

Halloween Special: 3 EASY & FUN DIY IDEAS

Halloween Special: 3 EASY & FUN DIY IDEAS

hey dit is een artikeltje van een andere blog maar het leek me toch leuk om het met jullie te delen!!!!!
Het is alweer bijna 31 oktober en dan is het tijd voor HALLOWEEN! Dit is een feestdag dat voornamelijk in het buitenland gevierd wordt zoals in Amerika en Canada, maar ook in Nederland begint het steeds meer te komen. Zo zijn de Walibi Fright Nights razend populair en de winkels liggen ook steeds voller met Halloween versieringen. En wij? Wij hebben 3 hele leuke DIY’s voor jullie klaarstaan in een extra video deze week!
Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn de DIY’s haalbaar maar zien ze er wel indrukwekkend uit. Deze DIY’s zijn erg leuk als je van plan bent een Halloween feestje te geven, of gewoon voor de leuk natuurlijk ;)
Deze video is onderdeel van een Halloween Special, wat inhoudt dat we met verschillende YouTubers een video hebben gemaakt in het Halloween thema en wij linken allemaal naar elkaar door zodat jullie lekker veel Halloween video’s kunnen bekijken! Klik dus na onze video gerust door, als je zin hebt in een reeks Halloween video’s; van beauty tot aan DIY’s en food. Oh, enne geef niet ons de schuld als je de rest van de dag video’s aan het bekijken bent he! ;)
neem ook zeker eens eeen kijkje naar dit filmpje

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op ons kanaal.
Halloween Special: 3 DIY's
Dracula Koekjes
 • (chocolate chip) koekjes
 • Witte chocolade pasta
 • Rode voedselkleurstof (bakwinkeltjes)
 • Mini marshmallows
 • Amandelen
Halveer de chocolate chip koekjes. Vermeng de rode kleurstof met de witte chocolade pasta (zoveel als dat je nodig denkt te hebben). Besmeer de koekjes helften met de rode pasta. Neem 1 helft en plaats de marshmallows op de buitenste halfronde rand. Leg de andere helft van de koek er bovenop. Hak een stukje amandel af en gebruik deze als vampier tanden. 
Halloween Special: 3 DIY's
Halloween Ice Bucket
 • Halloween emmer (Action)
 • Ijsklontjes houder
 • Halloween versiersels (spinnen/pompoenen)
 • Je favoriete drankje
Vul de ijsklontjes houder met water en voeg hier de versiersels aan toe. Invriezen tot ijsklontjes. Vul de emmer met ijsklontjes en je favoriete drinken. (Als je grote spinnen gebruikt, leg dan iets bovenop de ijsklontjes houder, zodat de spinnen er niet uitspringen!)
Halloween Special: 3 DIY's
Scary Chocolate Bark
 • 300 g witte chocolade
 • 1 rol Oreo koekjes
 • eetbare Halloween versiersels (Action)
Smelt de witte chocolade au bain marie. Verkruimel een rol Oreo koekjes in een kom, voeg hier de gesmolten chocolade aan toe. Roer het mengsel goed om en verdeel het over een plaat met bakpapier. Versier de chocolate bark met Halloween versiersels en wat je maar wilt. Plaats deze plaat kort in de vriezer, om het uit te harden. In grove stukken breken en je bent klaar!
Halloween Special: 3 DIY's
EN: It’s almost time for Halloween! We made a video with  3 Halloween DIY’s and this is part of a Halloween Special that we did with other Youtubers. This means that we link to other YouTubers that have also made a Halloween video, so if you are in the mood for a lot of Halloween video’s, just keep on clicking. Do you celebrate Halloween? And what do you think of our video?
Welke van de 3 DIY’s vind jij het leukst? En vieren jullie Halloween?
xoxo Tara & Larissa
@taraverbon & @larissaverbon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate