Zoeken

maandag 2 maart 2015

Todaysbeauty #6


Hi sweeties! Vandaag heb ik weer eens na lange tijd een review voor jullie. Omdat ik vorige week zo ziek was heb ik geen moment gehad om lekker uit bed te komen en om product foto’s te maken. Nu ik weer helemaal opgeknapt ben vind ik het weer heerlijk om te beginnen! Vandaag heb ik voor jullie een review in petto van de nieuweMax Factor Colour Itensifying Lipstick Balms in 5 verschillende kleuren. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee!


De nieuwe Max Factor Colour Itensifying Lipstick Balms komen in een aantal verschillende felle tinten waar je helemaal happy van wordt! De balms zijn verpakt in smalle, matgoudekleurige hulzen en hebben een vrij basic doorzichtige dop. De huls oogt vrij simpel vind ik zelf, maar ik verwacht een lip balsem ook weer niet gelijk in een luxe huls. Het totaal plaatje klopt wel! De lipstick balms zijn vrij compact en dus ook ideaal om gewoon mee te nemen in je tas. In mijn portemonnee paste hij zelfs! De lipstick  balms hebben verzorgende bestanddelen die de lippen hydrateren maar tegelijkertijd ook een leuk kleurtje geven.


Ik heb de lipsticks ontvangen in 5 verschillende kleuren, namelijk:
20 Luscious Red – Een prachtige rode kleur met een wat koelere ondertoon.
15 Posh Poppy – Een lichtere rode tint met een oranje ondertoon.
05 Sumptuous Candy – Een lief licht roze tintje.
10 Charming Coral – Een zacht koraal kleurtje.
25 Voluptuous Pink – Een opvallende fuchsia roze kleur.


Alle kleuren geswatcht op mijn arm. Je ziet dat de lipbalms goed gepigmenteerd en vooral erg creamy zijn! Het aanbrengen ging erg makkelijk zoals je dus wel kunt begrijpen. De glans is ook direct te zien!


Hier draag ik de kleur 05 Sumptuous Candy op mijn lippen. Een prachtig zacht roze barbie lip kleurtje is dit! Dit is toch wel meteen een favoriet van mij, vooral tijdens de zomer draag ik zulke kleurtjes graag.


Hier draag ik 25 Voluptuous Pink, een prachtige felle fuchsia kleur! Ook deze heeft een mooie dekking en oogt prachtig op de lippen. Zomer… waar blijf je? Ik kan niet wachten om dit soort felle zomerse kleurtjes te dragen!


Hier heb ik 10 Charming Coral aangebracht op de lippen, ook dit is nu al een groot favoriet van mij! Een prachtig zacht koraal kleurtje, perfect voor een alledaagse make-up look.


Hier draag ik de kleur 15 Posh Poppy, een prachtige oranje/rode tint. Ook dit soort tinten zijn super leuk om tijdens de lente/zomer te dragen!

En tot slot heb ik hier dan de kleur 20 Luscious Red aangebracht, een prachtige rode kleu met een wat koelere ondertoon. Rood kan natuurlijk het hele jaar door! De andere lipstick balms zijn wat feller van kleur en dus perfect voor de lente/zomer periode. Ik heb er zeker en aantal favorieten tussen zitten, waaronder de barbie roze en koraal kleurige lip kleur. De lipstick balms laten de lippen zacht aanvoelen, en de kleur blijft ook redelijk lang op de lippen zonder te vervagen. Hier word ik blij van! De Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm € 10,99 is vanaf nu bij drogisterijen verkrijgbaar.

Wat is jouw favoriete kleur van deze Lipstick balms?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate