Zoeken

zondag 8 februari 2015

NIVEA SENSITIVE LIJN

Het is altijd moeilijk om de perfecte huidverzorging te vinden.zeker als je huid erg gevoelig is , dan is het niet simpel om producten te vinden die passend zijn voor je lichaam. De Sensitive lijn van NIVEA is speciaal gemaakt voor mensen die last hebben van hun (gevoelige) huid. De producten uit deze lijn zijn mild en niet sterk, bevatten geen parfum, parabenen, alcohol en kleurstoffen.

de producten zorgen ervoor dat je huid niet rood wordt maar gezuiverd. Dexpanthenol is verzachtend en herstellend voor de huid. Deze ingrediënten helpen dus de volgende 3 tekenen van een gevoelige huid te verminderen: 1. roodheid, 2. trekkerigheid en 3. droogheid.De NIVEA Sensitive lijn bestaat uit de volgende producten;

nivea sensitive reiniging

NIVEA SENSITIVE REINIGINGSMELK

als je liever je gezicht reinigt met een dikke romegi reinegingsmilk dan past dit product waarschijnlijk goed bij jou .Vooral voor mensen met een drogere huid is dit erg lekker.  De reinigingsmelk reinigt je gezicht en (oog)make-up op een diepe maar milde wijze.tergelijkertijd voedt het je huid en hydrateerd het hem. Na gebruik voelt je huid soepel en zacht aan. 
 Prijs €5,49 / 200 ml.

NIVEA SENSITIVE 3-IN-1 MICELLAIR WATER

Met het Micellair Water reinig je diep en grondig je gezicht, op een zachte manier ( het voelt ook goed aan je gezicht trouwens het prikt niet). Ook verwijdert het je make-up. Je gebruikt micellair water door op een wattenschijfje te doen en het aan te brengen op je gezicht.
Prijs €5,99 / 200 ml.

NIVEA SENSITIVE DAGCRÈME

Deze verzorgende dagcrème van het nieuwe assortiment is niet trekkerig. De crème trekt snel in en voelt lekker zacht aan op de huid. bovendien voedt hij je .Het kalmeert huidirritaties en verminderd roodheid. de creme beschermt want hij heeft  SPF15 in de formule. 
 Prijs €7,99 / 50 ml.

NIVEA SENSITIVE NACHTCRÈME

nivea sensitive verzorgingOok de nachtcrème trekt snel in en voelt lekker zacht en voedend aan op de huid. Het kalmeert roodheden tijdens de slaap en verminderd roodheid zelf ook . 
 Prijs €7,99 / 50 ml.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate