Zoeken

woensdag 21 januari 2015

the body shop – smoky poppy

The Body Shop   Smoky Poppy   Lifesplash
De Smoky Poppy collectie bestaat uit verschillende producten. De rode kleur is heel aanwezig.
The Body Shop   Smoky Poppy   Lifesplash
BLUSHER BRUSH
het is een kabuki kwast in de vorm van een bloem.Heel origineel idee ik vind het persoonlijk wel iets heel lief en cute hebben . De kwast is erg zacht en is klein. de haren zitten ver uit elkaar; dat is dus net wat een kabuki kwast moet hebben om compleet te zijn.
Blusher Brush – € 17
The Body Shop   Smoky Poppy   Lifesplash
BODY BUTTER
Ik ben altijd al fan geweest van de body butters. De butter is heel erg dik en voelt voedend aan. Een erg warme geur en licht bloemige geur. Heel verleidelijk. De body butter trekt lekker in, net als de andere body butters van TBS. De geur blijft lang op je lichaam hangen, maar dat is bij mij altijd het geval bij de body butters van TBS. Ik vind hem lekker.
Body Butter – € 16
The Body Shop   Smoky Poppy   Lifesplash
SCRUB
De geur van de scrub is hetzelfde als die van de body butter. Warm, licht bloemig en erg verleidelijk. In de scrub zitten kleine scrubkorreltjes. Het is geen grove scrub. Daarnaast laat hij een laagje olie achter nadat je hem hebt gebruikt. Onder de douche voel je dat je huid dan net wat zachter aanvoelt. 
Poppy Seed Scrub – € 15
The Body Shop   Smoky Poppy   Lifesplash
LIP & CHEEK
2 vliegen in 1 klap. Perfect voor je lippen en voor een prachtkleurtje op je wangen. Je kunt dit product als een lipstick gebruiken, maar ook als een blush. Je kunt hem aanstippen op je wangen en met je vingers uitvegen.Rood? Roze? Het zit er een beetje tussenin. De kleur past perfect bij de collectie.Hij is redelijk mat. De kleur is goed op te bouwen door eerst een paar stipjes aan te brengen op de appeltjes van je wangen en deze vervolgens met je vingers uit te wrijven.  Mooi kleurtje ook! 
Lip & Cheek Velvet Sticks – € 14

❤❤❤

DE PRODUCTEN ZIJN VANAF EIND JANUARI TE KOOP BIJ THE BODY SHOP

 love, lisa.

                                                                       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate