Zoeken

maandag 12 januari 2015

lush heart throb bubbleroon

 photo lushheart2_zpscb834a1a.png
Hoi!  Een bubbleroon? Een bad product geïnspireerd op de macaron. Hoe leuk is dat! Kijk snel verder voor mijn volledige review van dit product.
 photo lushheart1_zps719aa41a.png
In een valentijnscollectie kan een mooi hart natuurlijk niet ontbreken, zo introduceerde Lush de Heart Throb Bubbleroon, een romantisch bad product wat geïnspireerd is door het Franse gebakje, oftewel de macaron! Het hart is natuurlijk helderrood, de kleur van passie en hartstocht!
 photo lushheart4_zps9a1adc94.pngZoals je kunt zien zijn het twee harten die op elkaar geplakt zijn, en tussenin zijn wat gouden glitters toegevoegd voor wat extra detail. 
 photo lushheart5_zps20ae3fe4.pngDe bubbleroon bevat etherische oliën en zachte biologische sheaboter. Hij ruikt een beetje zoet, vol, warm, en toch ook weer wat sterker dan de andere producten uit de valentijnscollectie.  Je kunt het product natuurlijk altijd even in één van de Lush filialen besnuffelen!
 photo lushheart6_zpsed00ee6f.pngIk krijg gelijk al zin in valentijnsdag. De romantiek en de gezelligheid! De Lush Heart Throb Bubbleroon is vanaf 9 januari verkrijgbaar in alle Lush filialen en ook online. Het product zal verkrijgbaar zijn voor € 5,95 per stuk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate