Zoeken

donderdag 4 december 2014

Yves rocher fruits noirs blackberries

Zo kost de douche gel maar € 1,95 en heeft deze, net als de andere Fruits Noirs Blackberries producten een heerlijke limonade geur.

Ik vind dat de producten er heel mooi uitzien. Feestelijk, maar liefst niet te too much. Donkerpaars met gouden details en een afruk van bessen,sieren de tubes en pot van de Fruits Noirs Blackberries collectie. Die naam is ook super goed gevonden,en past er super goed bij.

Het is niet de enige collectie met producten voor het lichaam die Yves Rocher voor de feestdagen aanbiedt. Er zijn ook producten met de geur van rode vruchten, of  van cacao & sinaasappel? Dat klinkt ook wel heel speciaal.

Yves Rocher Fruits Noirs Blackberries Gel Douche 200 ml € 1,95
Yves Rocher Fruits Noirs Blackberries Exfoliating Shower Gel 200 ml € 3,95
Yves Rocher Fruits Noirs Blackberries Body Butter 150 ml € 7,95

GEL DOUCHE € 1,95

De gel doushe van Yves Rocher heeft een heerlijke zoete geur. Heerlijk! De gel douche schuimt zoals het hoort en laat het lichaam schoon achter.

EXFOLIATING SHOWER GEL € 3,95

Dit product is  Heerlijk om je huid een verwendagje mee te geven, ook als je benen droog zijn. De bolletjes zijn heel 'stil', maar geven je douchebeurt wel net even wat meer pit. De Exfoliating Shower Gel is perfect voor een aantal keer per week.

BODY BUTTER € 7,95

Na producten voor onder de douche, hoort er natuurlijk ook een productje bij om te gebruiken voor als je uit de doushe komt of gewoon een product om je mee in te smeren. De Body Butter zit in een pot van 150ml en heeft dezelfde limonade geur als de gel douche en de exfoliating shower gel. De substantie van dit product is vrij dun. Hij smeert daarom makkelijk uit en trekt snel in.

Voor mijn droge winterhuid is dit het ideale product.

Ik ben vrolijk geworden van de Fruits Noirs Blackberries producten van Yves Rocher. Ze zijn perfect voor de feestdagen en in vergelijking met The Body Shop en Lush, helemaal niet duur. De producten heb allemaal dezelfde aparte geur. Je kunt ook perfect mixen. Feestje in de badkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate