Zoeken

maandag 8 december 2014

DIY Easy Christmas Marble Glass


Kennen jullie die glazen met een gekleurde onderkant? Waarbij het lijkt alsof het glas tot ongeveer de helft overloopt in kleur?  In deze DIY laat ik je zien hoe je in een handomdraai kerst glaasjes maakt, met een marble bodem voor een klein prijsje.
DIY Easy Christmas Marble Glass
Bij de Xenos kun je deze glazen en deze kosten €1,49 per stuk. Je mag elk glas gebruiken die je maar wilt, zolang de onderkant maar recht en plat is. Zo kan dit effect ook leuk zijn bij amuse glaasjes of shotglaasjes, maar persoonlijk vind ik whiskey glazen mooi voor deze DIY.
DIY Easy Christmas Marble Glass
Kies je nagellak zorgvuldig uit! Er is een kans dat jouw nagellak ook niet in een keer een succes is maar dat maakt niet uit, test het gewoon even uit en wanneer het niet lukt, kan je het weer verwijderen met nagellak remover.
DIY Easy Christmas Marble Glass
Hoe maak je een marble?
  1. Vul een kommetje met water en druppel hier een nagellak kleur naar wens in. Deze kleur zal zich ineens uitzetten in het water.
  2. Druppel in het midden van de eerste kleur, je tweede kleur.
  3. Druppel in deze tweede kleur, weer een derde drupje nagellak
  4. Herhaal dit proces tot jij vindt dat het genoeg is!
  5. Gebruik een prikker om vormpjes in de marble te trekken
DIY Easy Christmas Marble Glass
DIY Easy Christmas Marble Glass
 laat het drogen en voeg hierna een topcoat toe.
DIY Easy Christmas Marble Glass
goed laten drogen en je marble glas is klaar!
DIY Easy Christmas Marble GlassDIY Easy Christmas Marble GlassDIY Easy Christmas Marble Glass
Wanneer je een vloeistof in het glas schenkt zie je pas echt goed het effect. Hoe ontzettend feestelijk en cool ziet dit eruit? De glazen zou je ook eventueel als waxinelichtjes houders kunnen gebruiken. Ontzettend leuk om voor jezelf te maken en ook ontzettend leuk om voor een ander te maken, mocht je een cadeautje zelf willen maken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate