Zoeken

vrijdag 21 november 2014

Kerstcollectie highlighters | Lancôme, Guerlain, Dior


Je begrijpt dat de kerstperiode héérlijk is voor me; al die bijzondere limited editions die dan uitkomen!De drie highlighters zijn van Lancôme, Guerlain en Dior. 

Lancôme Poudre de Lumière Sparkling Loose Powder 01

Deze mooie poeder hoort bij de Happy Holidays collectie van Lancôme. Het is een hele zachte losse poeder met microglittertjes. Absoluut niet overdreven, eerder heel zacht en niet te duidelijk aanwezig. Bij een highlighter moet je altijd voorzichtig zijn, je kan al snel té glimmend disco-ball zijn.

De verpakking is zoals die van een losse poeder. Hierdoor is dit product niet zo heel handig om mee te reizen, maar dat geeft niet. Het doosje is vooral heel erg mooi om neer te zetten op je beautytafel. 

Er zit een puff bij om hem aan te brengen.
Lancôme Poudre de Lumière Sparkling Loose Powder kost €53.

Guerlain Météorites Perles D’étoiles

Dit is ook écht een pronkstuk voor in je collectie. Zo mooi, zo chique.. prachtig!
En dit is wat er in het doosje zit: poederballetjes in diverse kleuren die samen een prachtige glow geven. De Météorites van deze kerst zijn een combinatie van roze, beige en bruin, waardoor ze een beetje een warme look geven.
Er zit ook een puff bij om ze aan te brengen. De Météorites ruiken overigens ook voortreffelijk! Heerlijk chique, alsof je een luxe parfum gebruikt op je gezicht.

Guerlain Météorites Perles D’étoiles kost €50,50.

Dior Diorific Golden shock illuminating pressed powder 001 Gold Shock

Ahh, Dior! Mijn favoriete merk met de kerstdagen. Ook zij komen met een prachtige highlighter die helemaal perfect is voor de feestdagen én er na. Hun kerstcollectie heet Golden Shock en bevat veel gouden cosmetica. Heerlijk! Het sterproduct is toch wel deze prachtige highlighter.
Wow! Kijk nou hoe mooi! Er zit een ontzettend zacht en fijn kwastje bij waarmee je hem met gemak kan aanbrengen over je wangen.
dit is absoluut een pronkstuk dat je in je collectie wilt.Ik blijf er ook maar naar kijken!
 Diorific Golden shock illuminating pressed powder 001 Gold Shock kost €72.
En dat waren ze, de drie mooiste highlighters (naar mijn mening) van alle kerstcollecties dit jaar!  Alles islimited edition en dus slechts tijdelijk te koop. Welke vinden jullie het mooist?
xxx margo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate