Zoeken

donderdag 13 november 2014

COLLECTION PLUMES PRÉCIEUSES DE CHANEL

COLLECTION PLUMES PRÉCIEUSES DE CHANEL

ik heb hier al eerder een mini artikeltje over geschreven en heb besloten om dant toch van deze  collectie en review te schrijven
Ik vind alle limited editions mooi, maar met de Feestdagen pakken de high end merken altijd extra uit. Ik kijk er altijd naar uit! De Chanel Kerst 2014 collectie heet Plumes Précieuses de Chanel. Deze collectie bestaat uit klassieke kleuren en let vooral op de prachtige Camélia de Plumes highlighter, een waar pareltje uit deze collectie.
Collection Plumes Précieuses de Chanel_02Collection Plumes Précieuses de Chanel_01Collection Plumes Précieuses de Chanel_03 Chanel pakt uit! Verleidelijk rode lippen, vurig rode nagels en de ogen lekker smokey in diepe grijstinten met een glinsterend accentje van goud en zilver. 
Collection Plumes Précieuses de Chanel_04Collection Plumes Précieuses de Chanel_05

LE VERNIS 487 PHENIX

Collection Plumes Précieuses de Chanel_08Collection Plumes Précieuses de Chanel_13Collection Plumes Précieuses de Chanel_16Phenix is een vurige rode nagellak. Deze intense rode kleur is superverleidelijk. Een prachtig chique en klassiek kleurtje. De kwaliteit van Chanel nagellak is de laatste tijd echt verbeterd. Vroeger vond ik de nagellak supersnel chippen, maar bij de laatste collecties valt het me op dat de nagellak stukken langer blijft zitten dan voorheen.

LES 5 OMBRES OISEAUX DE NUIT

Collection Plumes Précieuses de Chanel_12Collection Plumes Précieuses de Chanel_07chanel kerst 2014_09Dit palette bevat 5 kleuren, oplopend van wit-zilvergrijs naar zilvergrijs, donkergrijs (met een subtiele aubergine ondertoon), intens zwart en shimmery goud. De donkere kleuren zijn matte en de andere kleuren zijn shimmery en metallic, wat zorgt voor een leuke afwisseling van kleur en finish. Ik vind het gaaf dat zilver en goud in hetzelfde palette zitten. Veel mensen vinden dit niet mooi staan bij elkaar, omdat het ene koel is en het andere warm qua ondertoon. Je kunt er alle kanten mee op, zowel voor een subtiele everyday look als een feestelijke smokey eye. xxx lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate