Zoeken

zaterdag 4 oktober 2014

w7 in the nude palette

w7 in the nude palette

 photo w7nude8_zps079c7129.png
Het is altijd leuk om van een high-end product een goedkopere versie te vinden! Sinds kort is ook het W7 In The Nude Palette gelanceerd, welk sprekend lijkt op het Naked 3 palette. 
 photo w7nude5_zpse695795d.png
Het W7 In The Nude Palette heeft net als het Naked 3 palette een mooie rose kleurige metalen behuizing. Het In The Buff palette had dit ook. Mooi, stevig, en chic. Dat zijn de juiste woorden die ik hiervoor kan gebruiken! Het palette voelt en ziet er prima uit voor een budget make-up merk. Op de onderzijde van het palette staan de namen van de kleuren, dit ben ik vergeten op de foto te zetten. Oops! But let’s continue..
 photo w7nude7_zps13759b15.pngIn de binnenzijde van het doosje vind je uiteraard de 12 prachtige kleuren oogschaduw. De binnenkant lijkt wederom op het Naked palette, de oogschaduws zijn namelijk langwerpig, en onderaan vindt je een kwastje terug. Qua vormgeving is dit palette exact hetzelfde als het Naked 3 palette!Het kwastje vind ik zelf niet heel bijzonder
 photo w7nude4_zps67b9ac75.pngDe eerste 6 kleuren uit het palette (van links naar rechts). Ik ben zeer verrast, net als de vorige keer toen ik het In The Buff Palette testte! De pigmentatie van de kleuren is prima, en de kleuren zijn zeer geschikt voor een alledaagse romantische make-up look.
 photo w7nude3_zpse39d2dec.pngDe laatste 6 kleuren van links naar rechts. Ook deze tinten zijn erg gepigmenteerd! Dit zijn de wat donkere tinten uit het palette, maar zoals je kunt zien zit er wel verschil in. Je hebt namelijk een aantal matte tinten en ook tinten met shimmers. Je kunt echt alle kanten op met deze kleuren!
xxxx lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate