Zoeken

zaterdag 4 oktober 2014

NAGELLAK OPBERG IDEETJES

NAGELLAK OPBERG IDEETJES

Ik bedacht me dat het misschien wel leuk is om jullie wat inspiratie te geven over het tentoonstellen van (een deel van) je nagellakstash. Hieronder laat ik daarom een aantal leuke, creatieve en praktische nagellak display ideetjes zien.
nagellak opberg ideetjes_17nagellak opberg ideetjes_16
nagellak opberg ideetjes_15Display je mooiste flesjes (of diegene die je het meest gebruikt) op een spiegeltje of een plateau alsof het kunstvoorwerpen zijn. En sommige flesjes zijn in feite zo mooi dat het zonde is om ze in een doosje te stoppen. Leuk met een vaasje bloemen of een kaarsje er naast. Plateau’s en spiegeltjes koop je bij winkels als Xenos, Action, Blokker of Wibra.
nagellak opberg ideetjes_14Bij IKEA en bij bouwmarkten kun je van die smalle wandplankjes kopen met een opstaand randje. Normaal gesproken bedoeld voor schilderijen, maar je kunt hier natuurlijk ook je nagellakflesjes op kwijt. Bij IKEA heet zo’n plankje ‘RIBBA‘. Mijn eigen houten plankjes komen bij de Praxis vandaan. Hoe groter je stash, hoe meer plankjes je onder elkaar kunt hangen!
nagellak opberg ideetjes_12nagellak opberg ideetjes_13Doosjes zijn natuurlijk altijd goed om nagellakflesjes in te bewaren. Alleen, zelf vind ik het nogal onhandig als ik de flesjes zelf niet kan zien, omdat ik dan vergeet dat ze in het doosje zitten. Wat je kunt doen is een stuk uit het deksel snijden en hier een doorzichtig stuk hard plastic achter bevestigen. Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens praktisch! Op deze manier blijven je flesjes netjes en stofvrij opgeborgen, maar kun je wel in één oogopslag zien wat er in je doosje zit.
nagellak opberg ideetjes_07Heb je een mooie glazen vaas of pot? Stop hier je flesjes in en zet de pot op een leuke plek in je kamer of op je kaptafel. Niet heel praktisch, maar wel schattig!

nagellak opberg ideetjes_05Nagellakflesjes kun je ook mooi displayen op een schaal, dienblad of op een serveerschaal op voet, zoals ik hierboven heb gedaan. Deze serveerschaal met opstaand randje kocht ik bij een woonwinkel in Houten die nu helaas failliet is. Staat het niet gaaf?
nagellak opberg ideetjes_01Ik moet zeggen dat het er wel het netste en leukste uitziet met allemaal dezelfde soort flesjes. Of in elk geval allemaal dezelfde flesjes per rij. Dit soort displays kosten zo rond de €30 en koop je bij nagellakwebshops.
nagellak display ideenagellak opberg ideetjes_10nagellak opberg ideetjes_11 Maar deze etagère is ook ideaal voor nagellakflesjes! Het ziet er leuk uit en je kunt er best veel in kwijt, zo’n 60 – 70 stuks. Hopelijk verkopen ze deze etagère nog bij Blokker, hij was namelijk maar €7,99. En anders verkopen ze het nog bij: Xenos of Wibra vast soortgelijke exemplaren.
Ik hoop dat ik jullie leuke inspiratie heb kunnen geven wat betreft het opbergen en displayen van je nagellakflesjes.
Welke manier van opbergen vind je het leukste? En hoe berg jij zelf je nagellak stash op?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate