Zoeken

donderdag 30 oktober 2014

Makeup Revolution Ultra Professional Eyeshadow Eyes Like Angels

 photo MakeupRevolutionUltraProfessional8_zps1c4ea74f.png

 Een selectie van het assortiment wordt verkocht bij Makeup Musthaves en zo ook dit prachtige Ultra Professional Eyeshadow Eyes Like Angels palette.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional_zps4d56894b.png
Jullie weten het inmiddels allemaal al wel, Makeup Revolution is een Engels budgetmerk met heel veel dupes van mooie en dure make-up merken en heeft echt een hele goede kwaliteit voor een klein prijsje. Het enige nadeel was dat het niet in belgie te koop was en je het via de Engelse webshop moest bestellen, maar vanaf nu kan dat dus ook gewoon vanuit belgie en Nederland. Ik laat jullie dit prachtige grote palette zien met 32 verschillende kleuren oogschaduw.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional1_zpsfc96f4de.png
Ook dit palette zit weer verpakt in een prachtig zilveren doosje. Op de voorkant vind je de naam van het palette en aan de achterkant een mooie afbeelding met alle kleuren. Zoals je ziet is het een heel divers palette met allerlei verschillende kleuren, voor ieders wat wils. Je kan er alle kanten mee op en dat vind ik ook wel eens leuk! Eens iets anders dan alleen maar nude.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional2_zpse67d96cb.png
Het palette ziet er vrij hetzelfde uit als alle andere paletten van Makeup Revolution, niet echt heel erg boeiend. Het palette is vrij groot maar niet lomp je zou hem dus met je mee kunnen nemen als je dat zou willen of voor op vakantie of een weekendje weg. Ideaal want zo heb je wel alle kleuren bij de hand.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional3_zps40781636.png
Op de achterkant van het palette staat nog wat informatie over het palette zelf zoals de naam en de ingrediënten.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional8_zps1c4ea74f.png
En dan hebben we hier de inhoud van het palette! Heel veel mooie shimmer kleuren die allemaal erg goed gepigmenteerd zijn kan ik je nu alvast vertellen! In de deksel zit trouwens nog een spiegel zodat je daarin kan kijken tijdens het opmaken!
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional4_zpse36b95e1.png
Als je het palette open doet ligt er een folie op de oogschaduws met daarop de namen van de kleuren! Leuk wat dat zie je niet vaak met grotere paletten oogschaduw. De namen zijn wel een beetje saai en allemaal een beetje hetzelfde, maar goed we kunnen natuurlijk niet alles hebben.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional6_zps92a91eb7.png
De oogschaduws hebben een grootte van een 10 eurocent muntje en dat vind ik en prima formaat. Zo blijft het palette toch vrij compact maar is het groot genoeg om er prettig mee te kunnen werken.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional7_zpsa31f2042.png
De oogschaduws zijn heerlijk zacht en geven heel gemakkelijk pigment af zonder de kruimelen. Heel erg fijn! Ik ben echt onder de indruk van met paletten van Makeup Revolution.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional5_zpsd75a726c.png
Hier nog een keer goed het palette in beeld ik word er echt blij van met de perfecte kleuren voor het najaar. Je kan er echt elke kant mee op en de kleuren kunnen eigenlijk allemaal perfect met elkaar gecombineerd worden.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional10_zps7c8f69ac.png
Swatches van links naar rechts: Black Stars, Green Dream, Peach Cream, Orchid, Sophisticated Pink, Dream, Pink Glow en Peacock Dream.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional11_zps141e51ba.png
Swatches van links naar rechts: Silver Star, Emerald Night, Lilac Shimmer, Purpled!, Cream, Pink!, Lilac Frost en Award.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional12_zps352e3d70.png
Swatches van links naar rechts: Pearl Necklace, Night Stars, Blue Sheen, Pink Frosted, Moss, Molton Chocolate, Choc! en Green Stars.
 photo MakeupRevolutionUltraProfessional13_zps49f667c4.png
Swatches van links naar rechts: Green Envy, Copper Dream, Bold Purple, White Light, Orange!, Aqua Dream, Truffle en Silver Dream.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate