Zoeken

dinsdag 28 oktober 2014

mac pro longwear blush

 photo macblush1_zps6ebd5182.png Ik ga jullie vandaag meer vertellen over deze prachtige koraal kleurige blush!
 photo macblush4_zps428ee35b.png
 Samen met nog twee andere nieuwe tinten lag deze te schitteren in het schap van MAC. Er is ook nog een roze tint te vinden in deze collectie, en een beetje een zalm kleurige blush. Uiteraard heeft MAC nog veel meer Pro Longwear blushes in het vaste assortiment die stuk voor stuk prachtig zijn! 
 photo macblush5_zpsb21ab068.pngDe blush heeft een matte finish. Teveel glans is ook niet mooi, dan krijg je zo’n ”shine bright like a diamond” effect, dat willen we natuurlijk niet!
 photo macblush6_zps0e5961f0.pngDe textuur van de blush is zijdezacht! De zachtheid van de blush maakt het aanbrengen heel gemakkelijk, maar ook moet je uitkijken dat je niet teveel product op je kwast hebt zitten.
 photo macblush2_zps21649be2.png  De Pro Longwear Blush biedt alles wat een goede blush moet hebben: een zachte en fijne textuur, sterk pigment, subtiele glans en deze blijft lang zitten. De MAC Pro Longwear Blush in de kleur Fleeting Romance zit in de nieuwe Limited Edition en is dus tijdelijk verkrijgbaar. De Pro Longwear blushes kosten €24,50 per stuk, dat is iets duurder dan de normale blushes van MAC, maar je merkt dat de textuur en de kwaliteit net iets beter is.xxxlisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate