Zoeken

maandag 27 oktober 2014

CHRISTIAN LOUBOUTIN ROUGE LOUBOUTIN

rouge_louboutin_nail_polish01
Louboutin heeft de beroemde rode zolen in nagellakflesje gestopt. Afgelopen juli werd de collectie bestaande uit maar liefst 31 kleuren nagellak (meer dan alleen rood!) gepresenteerd.
rouge_louboutin_nail_polish02


Rouge Louboutin komt in een glimmend tasje en de bon wordt chic ingepakt alsof je veel meer dan een potje nagellak hebt afgerekend. ‘Love your red soles!’ staat er in de binnenkant van het boekje van de bon. Zo ver is het nog niet, but I will love my red nails.
Rouge Louboutin 13 ml € 45,00

rouge_louboutin_nail_polish04
Het ‘doosje’ waar de nagellak in zit.
rouge_louboutin_nail_polish05
Het kwastje is niet heel breed, maar waaiert wel mooi uit en geeft in combinatie met de romige lak
het gevoel dat je je nagels aan het schilderen bent.
rouge_louboutin_nail_polish07
rouge_louboutin_nail_polish06
 De nagellak is romig en zacht en verdeelt makkelijk over mijn nagels. De kleur rood is net zoals de zolen van de Louboutin hakken, een perfecte klassieke tint.
De dop van de nagellak is heel erg lang. Hij steekt uit als de hak van een schoen (Ballerina Ultima heeft een hak die net zo lang is).
rouge_louboutin_nail_polish08 
Van andere bloggers hoor ik dat de nagellak zo’n 4 tot 5 dagen blijft zitten. Soms ook een week, voor wie hele sterke nagels heeft.
Rouge Louboutin voelt magisch aan. De rode nagellak van de rode zolen, de bizar lange en puntige dop, de zware kwaliteit en het geslepen glas met ombre effect. Van onder zwart en naar boven toe rood. Rouge Louboutin stop je niet weg in een doos (als dat al zou passen), maar geef je een mooie plek. €45 voor ‘gewoon maar een nagellakje’ is natuurlijk ongelooflijk veel geld, maar ik vind dat dit niet gewoon maar een nagellakje is. Het is eerder een decoratiestuk. Een prachtig kado voor de liefhebber van nagellak, of voor wie een paar echte rode zolen nog iets te hoog gegrepen is.
Rouge Louboutin € 45 – te koop bij Louboutin boetieks in Parijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate